Witam wszystkich

ciesze sie, ze duzo nie na napisalyscie, bo ostatnio nie starcza mi czasu, zeby byc nabierzaco.. inne watki juz w ogole zaniedbalam.. no.. ale juz niedlugo koniec pracy i bede od rana siedziec
Pierwsze co (procz interentowych zakupow reszty wyprawki), to zamierzam zabrac sie za album ciazowy

kupilam juz sam album troche kolorowych naklejek ze zwierzatkami i literkami, mam obrazki jak sie dziecko rozwija w brzuszku z tygodnia na tydzien.. jeszcze chce wywolac fotki brzuszkowe i USG (na fotograficznym papierze, zeby nie wyblakly). Skorzystam tez z historii pisanych przeze mnie postow na forum, zeby opisac (w formie takiej pamietnikowej) rozne rzeczy jakie sie wydarzyly w tym czasie. Lubie sie w takie rzeczy bawic wiec bede miala zajecie
Dzis mialam ciekawy dzien, rano bylam u fryzjerki (ktora tez jest w ciazy i ma termin na kilka dni przede mna, smialysmy sie ze sie spotkamy na porodowce), podciela i wycieniowala mi wloski i zrobila cieply braz.. prawie jak moj naturalny ale ladnie odswiezyla
.. pozniej kosmetyczka, manicure z frenchem (wychodowalam pazurki swoje, zeby nie musiala mi robic tipsow - na cos sie przydalo to, ze rosna teraz dwa razy szybciej) i zrobila mi makijaz

na poczatku myslalam ze troche za mocny.. ale mysle ze ostatecznie ladnie wyjdzie na zdjeciach..
.. bo pozniej mielismy sesje

, mialo trwac 2h, przeciagnelo sie do 4h. Nie wiem jak fotki wyszly (tylko kilka podejrzalam w aparacie) ale mysle ze ladnie

bedzie kilka z tatusiem, kilka smiesznych, kilka rozmarzonych..

nie moge doczekac sie kiedy bede mogla je obejrzec (musze poczekac na obróbkę).
No.. ale dosyc o mnie..
holly101, ten masaz krocza, to kciuk do srodka, a wskazujacy na zewnatrz? Jakie mniej wiecej ruchy i jak dlugo i czesto nalezy masowac? U nas mowili, ze jak ktos nie chce robic sam masazu do zeby siedziec duzo na pilce (kolysac sie na boki) i w ten sposob tez sie troche masuje krocze. A cwiczysz miesnie kegla? Ja staram sie codziennie chociaz chwile (jakies 10-15 min).
LLF, dobrze, ze poszlas do lekarza, trzymam kciuki, zebys odgonila te okropne chorubsko.