• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2010

Witam. Dziś u mnie tragedia pogodowa-leje od rana.
Super,że Ixi jeszcze w dwupaku i mam nadzieje,że pozostanie tak jeszcze przez kilka tyg.
Co do motoryzacyjnych niespodzianek to ja witam w klubie. Kończy mi się ubezpieczenie auta i dostałam już nową ofertę 345 funtów. Ponieważ za tydz się przeprowadzamy z Falkirk do Glasgow (mój TŻ pracuje w Glasgow a ja na macierzyński niebawem odchodzę więc mimo,że nie lubię tego miasta to postanowiliśmy się tam przenieść). Więc wstukałam sobie w necie zapytanie o ubezpieczenie na nowym już adresie i z 345 funtów zrobiło się 611...aż mi się płakać chciało bo mamy teraz inne wydatki,no ale cóż-życie.
A do szkoły rodzenia chodzę z TŻ -jutro drugie z czterech spotkanie. Po pierwszym spotkaniu wrażenie bardzo pozytywne. Cieszę się,że się zdecydowaliśmy.

reklama
reklama
Witam się, dopiero wróciliśmy z Torunia, jestem zszokowana cenami w 5-10-15 zy smyku. Za cenę 1szt body u nas mam 3. Masakra jakaś, owszem niektóre fajne, ale wolę ciutkę mniej fajne a więcej.
Poza tym schodziłam się i teraz leżę bo boli mnie jak korzonki czy coś...

Kurczę to z IXI naprawde nie fajnie, mam nadzieję że już niedługo te skurcze miną, teraz już z górki, da rade nie

JOLA fajnie, że wróciłaś! Martwiłam się, a tu u ciebie takie zmiany, gratulacje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry