reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2010

Dziewczyny poczekam do 15, policzę skurcze i zadzwoniej do ginka bo ona i tak od 16 dziś przyjmuje, a i moj M. nie wróci wczesniej niz o 17 z pracy...ale zadzwonię na pewno...

Ixi to nieciekawie z tymi wizytami i kasą. Ja płacę za wizytę 80zl ale jak 2 razy zdarzyło mi się przyjechac bez umówionej wizyty ( bo coś tam było nie tak), to babeczka nie brała odemnie pieniędzy. A bierzesz coś żeby skurcze się nie pojawiały? jakiś fetonerol czy cos? Może ja poprostu potrzebuję śliniejszego leku?....

Mati to straszne jak ludzie naciągają...moja znajoma straciła 20 tys zaliczki za mieszkanie a facet przepadł, chyba gdzieś za granicą no i mieszkania nie zkaupili oczywiście...

reklama
Witam czwartkowo
mnie coś od wczoraj zgaga męczy:(
Był już dzisiaj jeden kurier z drobnymi rzeczami które zamawiałam. Ma być dzisiaj jeszcze jeden - ma przyjść w końcu łóżeczko i materacyk :)

ixi - u mnie za usg dodatkowe 100 zł ... także za jedną wizytę potrafi 250 skasować.. myślałam, że to normalne :-(

lile uuu no to Twój to dopiero zdziera z Ciebie kase.. bardzo dużo bierze. Ale jesteś zadowolona z niego?

Bo ja z mojego średnio i już wiem, że kiedyś za lat x jak będę drugi raz w ciąży, to wybiorę innego lekarza..

Ale mam dzisiaj podły nastrój! Staram się rozluźnić, ale jak za chwilę powracają czarne myśli. Mam dość tej sytuacji! Myślałam, że do porodu otrzymamy kredyt i będziemy na swoim, a tu zero!!! Żeby mieć chociaz wsparcie od rodziny... Niestety oni też mnie nakręcają i stąd te częste bóle :( Zła jestem :[

magdaaa - miałam na czczo, z żyły i z palca (wyszło 4,6) a potem tylko po 2 godz. Widzę, że co przychodnia to inne zasady ;) wcześniej przy tych 50 g. mogłam pić, wcisnąć cytrynkę i chodzić, a teraz zakaz picia czegokolwiek, cytryny broń boże i siedzieć pod drzwiami te 2 godz. Do wieczora nie mogłam przyjść do siebie po tych mdłościach porannych.

współczuję.

ja jak robiłam 50g to myślałam, że się poż...am:-) fuj, fuj, fuj.

u mnie w czwartki, w laboratorium w przychodni jest dzień dla kobiet ciężarnych i dzieci do lat 3. fajna sprawa.
ja nie wiedziałam i poszłam wczoraj. ale za miesiąc już będzie czwartek.

reklama
Witam czwartkowo ;)
U nas nadal piękna pogoda,słońce świeci od samego ranka :)

Co do opłat za wizyty-ja także chodzę prywatnie i za każdą wizytę placę 100zł,a za usg dodatkowo 50zł...z tym,że ja nie mam na każdej wizycie usg...wcześniej wizyty raz w miesiącu,teraz co 3 tyg /niecałe/,a od następnej wizyty pewnie częściej :/

Badanie glukozy też już miałam /75g/ i mnie też nie pozwolono wcisnąć cytrynki,ale jakoś przeżyłam ten niesmak w buzi po wypiciu ;) Za to po wypiciu mogłam pojechać na te 2h do domku,więc nie musiałam kwitnąć w laboratorium ;D

Do góry