Elzu
Fanka BB :)
Trusia, sa tez bodziaki zapinane na napy z boku (jak koszulki), tak samo latwo sie ubiera jak koszulki pewnie. Ja mam tylko takie przez glowe bo nie moglam w Anglii dostac takich zapinanych.. ale widzialam ich sporo na allegro.
holly101, na spacerach z chusta zimą, bedziesz miala dzidzie pod kurtka?
madziaczek83, ale straszny sen
mi sie snilo, ze moja kuzynka poszla do parku na spacer i urodzila coreczke na trawniku.. i wlasnie miala mi opowiadac jak to bylo.. kiedy sie obudzilam.. noabene, ta kuzynka ma juz prawie roczna coreczke 
nissanka, ja dzisiaj wymyslilam, ze do torby szpitalnej musze jakas gotowke dopakowac, bo pewnie bedziemy jechac i wracac taksowka.. i jeszcze moze na jakies drobiazgi w szpitalu.. a wszedzie placimy karta, to prawie nigdy gotowki nie mamy w portfelach
, a jakos nie wyobrazam sobie w drodze do szpitala ze skorczami zatrzymywac sie w bankomacie 
Amerie, trzymam kciuki, zebys nie utknela w szpitalu, daj znac jak bedziesz mogla.
rtyska, najwyzsza pora na L4, szczegolnie, jesli do pracy musisz wstawac o 5 rano! A zajecie jakies zawsze sobie znajdziesz
Mnie tez dzis troszke bolal brzuszek jak sie obudzilam lezac na prawym boku, ale przekrecilam sie na lewo i przestal.
holly101, na spacerach z chusta zimą, bedziesz miala dzidzie pod kurtka?
madziaczek83, ale straszny sen
nissanka, ja dzisiaj wymyslilam, ze do torby szpitalnej musze jakas gotowke dopakowac, bo pewnie bedziemy jechac i wracac taksowka.. i jeszcze moze na jakies drobiazgi w szpitalu.. a wszedzie placimy karta, to prawie nigdy gotowki nie mamy w portfelach
Amerie, trzymam kciuki, zebys nie utknela w szpitalu, daj znac jak bedziesz mogla.
rtyska, najwyzsza pora na L4, szczegolnie, jesli do pracy musisz wstawac o 5 rano! A zajecie jakies zawsze sobie znajdziesz
Mnie tez dzis troszke bolal brzuszek jak sie obudzilam lezac na prawym boku, ale przekrecilam sie na lewo i przestal.
.