Mysza84
Fanka BB :)
Wiem,że to już przemaglowany temat....ale...gdzie wkleja się sygnaturkę z tygodniem ciąży?
jakoś nie mogę tego połapać...hmm
Twój profil -> panel kontrolny-> edytuj sygnaturę i wklejasz link -> zapisz!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem,że to już przemaglowany temat....ale...gdzie wkleja się sygnaturkę z tygodniem ciąży?
jakoś nie mogę tego połapać...hmm
U mnie też wczoraj było pusto, ale u mnie na pewno była późno owulka więc ciąża jest młodsza.mialam usg macica jest zupelnie pusta brak czegokolwiek takjakby tej ciazy nie bylo jutro mam isc na bete lekarz mowil ze to moze byc za wczesnie, nastepne usg mamm we wtorek a u was widac juz jakis pecherzyk a te dziewczyny co juz rodzily kiedy zobaczyliscie pierwszy raz zarodek?
Spoko, ja sama niedowierzałam że to możliwe...a jednak cuda się zdażają! :-)Mysza wybacz, ze niedowierzałam na poczatku, że po tak krótkim czasie można znów zajść w ciąże ale jestes tego przykładem, że jednak można...Trzymam mocno kciuki za Twoje dzieciątko i za Twoj organizm aby był silny![]()
Kiedy robiłaś tą betę i ile wynosiła ?!? Napiszę Ci wówczas ile minimalnie powinna wynosić jutro!beta byla bardzo niska zobaczymy co pokaze jutro trzymajcie&&&
ma ktoras chetke??![]()
owoce (banany, pomarancze, ananas, kiwi, jablko) + bita smietana![]()

ah chcialam sie jeszcze spytac ile dni po sopdziewanej @ robilyscie test?![]()
bete robilam w dzien kiedy powinnam dostac @ wynosila 6.6
Witaj :-)witajcie kochane
jestem listopadowa mamusia 2009
byc moze i bede tez 2010
dostalam pierwsza miesiaczke po pologu 2 lutego i do tej pory cisza,
testu nie robie bo sie boje
pozdrawiam
ah chcialam sie jeszcze spytac ile dni po sopdziewanej @ robilyscie test?![]()
u mnie @ spoznia sie juz 10 dni)
musze zrobic test