Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzis to same zle wiadomosci mam nadzieje,ze wieczor bedzie bez niespodzianek i jutro tez bo jade pociagiem do shrewsbury wiekszego miasta oddalonego od weshpool o jakies 25km pierwszy raz w ciazy bede jechac i sie boje bo to usg wczoraj polozna ustalila zeby maluszka zobaczyc bo ten brzuszek taki malutki mam boje sie ze zostane w szpitalu wtedy zupelnie sie lzami zaleje
Dziewczyny mam pytanie... Boli mnie dzis caly dzien brzuch normalnie jakbym miala okropna miesiaczke.. nie wiecie co to moze byc? mialyscie cos takiego ? powinnam sie martwic?
mglaczek powtarzam się ale na tym etapie ciąży już nie powinno być bóli przypominających miesiączkę, mi zaleciła lekarka kupić asmag forte ( magnez z jakąś inną witaminą) i przeszło, zażywam asekuracyjnie codziennie 3 tabletki.
Jak do jutro nie przejdzie śmigaj do apteki. To spowalnia skurcze macicy, które wywołują te bóle.
Kurde normalnie ledwo dzisiaj zyje... nie wiem nawet jak sie ulozyc. Jutro mam wizyte u gina to zapytam i poprosze o cos na bol, ale mimo wszystko wolalam Was zapytac... dzieki
Mglaczek ja na takie bóle, a miałam je w sobote, biore nospe a codziennie magnez z witaminą B6 i mi przechodzi. A Amerie ma racje , na tym etapie bóli miesiączkowych nie powinno być. Nie wiem jak się na to zapatrujesz ale ja bym pojechała na jakąs izbę przyjęc i powiedziała o tych całodziennych skurczach, wtedy powinni Ci zrobić KTG, nie czekałabym do jutra.
zalgol....myslisz , ze powinnam jechac na izbe? do jutro nie czekac? jezu a to cos zlego takie bole oznaczaja ze jeden wieczor to za dlugo z czekaniem ? ....