LLF ja tez chetnie bym skorzystala z Twojego przepisu :> robilam raz ciasto marchewkowe z torebki dr.oetkera (tak sie pisze?) i musze przyznac ze bylo pyszne
Paulinka czego by Ci tu zyczyc? Ty juz wszystko masz - idealnego męża, super mieszkanko, zdrowego rozbrykanego synka w brzuszku..
więc bede zyczyc wytrwalosci w szczesliwosci i zeby nastepnym gosciem w Twoim brzuszku byla dziewuszka-tak samo zadziorna jak Dawidek :* no i oczywiscie, jak najmniej nieprzyjemnych kontaktow.. szczegolnie z tesciowa
Ayla mam nadzieje ze nie zapomni Twoj wybranek o rocznicy

wszystkiego co najlepsze :*
MałaAnka witaj wsrod nas
Ja w sumie ostatnich 3 nocy nie przespalam dobrze.. mamy pokoj przez sciane z moimi rodzicami i Agatka daje im ostatnio czadu..
nie wiem czy jest to spowodowane ząbkowaniem, ale budzi sie w nocy z ogromnym wrzaskiem co 40 minut-godzine, zadne leki nie działają. W niedziele byli z nią na pogotowiu bo miala 39 temp., ale lekarz powiedzial ze dziąselka nabrzmiale i to przez to. Szkoda mi jej bardzo, moja mama wstaje do pracy o 6, tata o 7 a ona nie chce usnac do 12 a potem cyrki takie. Slyszalam ze juz nawet krzyczą na nią w nocy, moim zdaniem to zadne rozwiazanie, to tylko pogarsza.. powiedzialam to rano mamie, a ona odpowiedziala tylko ze to juz z bezsilnosci bylo, bo miala dosc byla wykonczona i nie wiedziala juz co ma robic.. w dzien Agata sie ladnie bawi, zadowolona jest, a w nocy nie mam pojecia czemu tak sie dzieje.. zawsze spala ladnie.
Pogoda u mnie tez straszna, leje od niedzieli. Lece sie ogarnąć, mam dzis ochotę wyprostowac wlosy, mimo tego ze nigdy mi sie nie chce tego robic jesli nie wychodze

a potem zmienię pościel

uwielbiam zmieniac posciel co tydzien najchetniej bym to robila

a juz jak mam jakąs nowa zapakowana to nie moge sie powstrzymac
Miłego dnia!