Cześć dziewczyny, wpadłam się pożalić.. Jestem w strasznym dołku, mojemu damiankowi wyskoczyły 3 plamki na jąderkach, na początku zlekceważyłam to, ale jak wyskoczyły kolejne 3, to poszłam do lekarza przepisała maść Triderm, niestety nie pomogła po kilku dniach Damian dostał plamek na brzuszku i plecach. Pojechaliśmy do szpitala na jednorazową pomoc pediatryczna i dali zyrtec i cutivate. Teraz jest tragedia.. plamy na plecach i brzuszku zeszły ale to co on ma na jąderkach, to jest czarna rozpacz, pachwinki, jąderka, siuraczek wszystko jest w takich pryszczach, plamkach , każdy lekarz mówi mi coś innego,a to sie powieksza...nie wiem co mam robić..
asia podsunęla mi pomysł o dermatologu w poniedziałek z samego rana będę dzwonić.
amerie- gratulacje! nareszcie jest 1 ząbek
tygrysek- super ten wózek, ja się męczę z naszym trupem, ciągle namawiam mojego M nad zakupem lepszego, ale ten utrzymuje, że zaraz będzie śnieg i tak wrócimy do spacerówki z wielofunkcyjnego bo jest mocniejszy i ma duze koła pompowane
-Damian mówi na światełka "jacie" (kiedyś próbowałam go zainteresować i mówiłam "hyy jacie jakie ładne" a on wyłapał tylko jacie :-)
na swojego młodszego kolegę mówi po imieniu Adaś
A dziś podrywał dziewczyny w pizzeri, zaglądał i szczeżył swoje ząbki łamane na dziąsełka a laseczki sie zachwycały.
Bajki lubi z ceebebies pana robótkę, to jest żart i kiedyś był brum ( nie wiem co o n w tym widzi, żadna nie jest animowana i pominąwszy robótkę tamte są średnio interesujące. Mikiego też lubi. Przepada za teledyskiem: (klaszcze, tanczy, kreci dupcią)
http://www.youtube.com/watch?v=4NOuZpBnAac