• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

reklama
ja też się przyzwyczaiłam do Was Kochane, i chociaż nie codziennie piszę to codziennie tu wchodzę i czytam :-)

a powiedzcie mi co to jest ta grupa zamknięta?? czemu ja do niej nie należę?? :-p:-D

Margana jak się ma dziecko to dodatkowo się należą 2 dni na opiekę nad dzieckiem dla jednego z rodziców :tak:plus normalny urlop 26 dni. Ja mam jeszcze cały urlop z 2011 roku :szok: szaleństwo, a z 2012 zostawię sobie na później na kaszelki i katarki i nasze pierwsze wakacje.

margana wszystko jest realne dzieciaczki urosną i się spotkamy :-)

ja mogę z julieet się zabrać :-) 50km mamy od siebie, do jak są dziewczyny poznań,warszawa mogę też przyjechać mąż tam w trasy jeździ, ostatnio był też na śląsku i w WIŚLE ja tam znajomych mam w Zabrzu

margo a powiedz mi jeszcze: Jak bym chciała wziąć 4-5 miesięcy wychowawczego i wrócic do pracy powiedzmy w październiku to tez mi sie należy cały urlop, czy mniej o tyle dni ile miesięcy wychowawczego?

andrzelika to jak z julieet to i ze mną:-)

mnie ostatnio oświeciło przepisami jak zajrzałam na konto i zobaczyłam, że dostałam tylko 1/2 trzynastej pensji (bo pracuje w budżetówie) i się okazało, że dostaje się tylko za dni spędzone w pracy, a już 2 miechy planowałam na co rozdysponuje extra kaskę, a tu zonk :szok: więc myślę, że za wychowawczy może nie być urlopu, mogą proporcjonalnie zabrać te dni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry