• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

reklama
Cześć dziewczyny
my już po szczepionce, mała waży 5640g czyli przytyła równy 1kg w ciągu 6tyg, miałyśmy 5w1 i rota zapłaciłam 440zł :szok::szok::szok:
mała śpi, jest ciepła myślę czy dać jej już zapobiegawczo czopka przeciwgorączkowego, jak myślicie????

Andrzelika do warszawy ja zapraszam! ;)

Sabrina wracaj do zdrówka

Angun ja też kupiłam używany i też z Holandii :tak:a na zlot jak najbardziej ja się piszę :-)
helenka witam cię na forum :-) fajnie, że z twoim synkiem lepiej
niuniunia wiki fajnie przybiera na wadze :-) najlepiej zmierz jej temperaturę u mnie pielęgniarka powiedziała, że jak po szczepieniu będzie powyżej 38,5 to dopiero dać, ja płaciłam 500 zł za 6 w 1 i rota
U nas nocka fajnie od 20 do 6.30 czyli normalka tak od 2 tygodni. Rano sprzątanie, mała zasnęła przy odkurzaczu i śpi do teraz, niesety u nas kolejny dzień bez spaceru na zewnątrz -17 :(

niuniunia ja wczoraj dalam paracetamol po szczepeniu Kubie, tak przeciwbolowo zeby spal spokojnie, ale widze ze dzis juz go nie potrzebuje.;-)
Ja place za 5w1 i rota 400zl :-) najtansza apteka...

ja jak mały miał 37 dałam mu viburcol, bo baba w aptece powiedziała,że to jest bardziej uspokajający jak dziecko marudne jest itp, a paracetamol niby jak 38 stopni dziecko ma...

Pół godz teraz mi się darła, nie wiem czy to ból brzucha bo tak się dziwnie skręcała z bólu czy to szok. Dałam jej paracetamol przeciwbólowo. dopiero 13 a ja mam bałagan, małą na rękach, mokre ciuchy od noszenia jej i brak sił;(

mój ma ten skok rozwojowy...marudzi jak nie śpi ciągle , chyba,że jestem koło niego i gadam to spokój, a tak tragedia, moja mała maruda, dobrze,że chociaż ładnie śpi, bo by mnie wykończył:blink:

reklama
Pół godz teraz mi się darła, nie wiem czy to ból brzucha bo tak się dziwnie skręcała z bólu czy to szok. Dałam jej paracetamol przeciwbólowo. dopiero 13 a ja mam bałagan, małą na rękach, mokre ciuchy od noszenia jej i brak sił;(

Niuniunia ja też ledwo ogarniam swoje dziecko ostatnio :( Trzecia noc z rzędu na maksa do niczego... jedzenie o 22, 24, 2, 4, 5.30 i tylko do 7,30 spanie:( Teraz próbuje trochę uśpić Fifiego, ale wątpię, że mi tak łatwo się uda

Pisałyście o forumowym zlocie. Fajnie brzmi choc w realu to nie takie proste:)

winki super sprawa z tą silownią :)

Widzę, że niektórzy z Was mają walentynkowe dzieci:) Ja na pewno nie, bo w tamtym roku zapomniałam o tym święcie i poszłam normalnie do pracy i to na noc!:szok: W tym roku też nie zapowiada się na świętowanie, więc rodzeństwa mojemu bąblowi nie przybędzie :)

Ja w wolnym czasie pomału już wysyłam cv... Super ten kraj. zamiast cieszyć się macierzyństwem to trzeba martwić się o inne rzeczy, bo nic się nie zmienia w traktowaniu kobiet w ciąży przez pracodawców. Może przy następnym maleństwie kiedys będę miała więcej szczęścia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry