W
winki80
Gość
Andrzelika ,jak dodalas film. Tzn. Juz go mam na YouTube ,ale co dalej?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Jak przeczytałam o tej fridzie to zaczęłam się smiac w głos:-) Twój mąż jest udany
pepsi moja jest starsza od twojej też nigdy nie ssała smoczka teraz rączki wkłada do buzi ale nie ssie palca tylko oblizuje paluszki i sobie przegryza uważam że jak dziecko płacze wzywa pomocy a nie będę buzi przytykać smoczkiem jak to widziałam jak niektóre mamy robią masakra..
andrzelika, jak maluch podrośnie nadal będzie noszony, albo w chuście albo w nosidle ergonomicznym, moją siostrzenicę nosiłam do prawie 3 lat:-) wózek mam ale w chuście jestem dużo bardziej mobilna i niezależna, tak samo mąż i dlatego wózek rzadko jest używany
Też uwielbiam jeździć na łyżwach, ostatnio byłam rok temu jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży, potem się już bałam. I za parę lat kupię malutkie Filipkowi i też razem będziemy jeździć, muszę go tym zarazić, jeździłam kiedyś figurowo i tęsknię teraz za łyżwami strasznie, zwłaszcza, że zima.Bylismy dzis na spacerku w parku ,gdzie na jeziorze masa ludzi jezdzila na lyzwach. Ja tez chce. Uwielbiam jezdzic na lyzwach
( ale nie mam swoich). Poczekam na Olinka i razem kupimy. Widzialam tam jezdzace 3 letnie dzieci.
katerinka u mojego małego tez nie ma zaczerwień na zgięciach. co do diety to ja juz tez nie wyrabiamjak tak dalej będzie to rezygnuje z piersi ...
Ale równie dobrze może być alerga na coś innego typu ryby, jaja... a testy alergiczne z krwi chyba nie są jednoznaczne i pewne?Jeśli macie wątpliwości czy to skaza czy nie, to pediatra może zlecić bardzo prosty test z krwi. Na wynik czeka się kilka dni, szkoda was i maluszków że musicie męczyć się na dietach. U nas test mieliśmy robiony miesiąc temu i wyszło że mały ma skaze.
Wzoraj o tym myślałam i tarłam po kąpieli dziureczki w pępku (które już są dziurkami a nie wypukłościami) i z dwóch zeszłoLaski miałam już dawno zapytać o te brudne pępki (Wasze, nie dzieci)- szorowanie coś pomogło?? hihihi
Urlop zawsze wykorzystuje się w dni pracujące, czyli lecisz po kolei po kalendarzu bez świąt sobót i niedziel.czy zaległy urlop wypoczynkowy, no i tegoroczny liczy sie tylko jako dni robocze (jak zwykle) czy ciagiem?
Milej soboty!!!
Jakby ktoś szukał ładnie wykończonego mieszkanka pod wynajem w Krakowie to zapraszam
Jak tak dalej pójdzie to za dwa, trzy tygodnie bedzie gotowe...
muszę jej jakoś delikatnie powiedzieć gdzie jest przód a gdzie tył