Witajcie maminki
Mamy cyckowe, czy po pół roku karmienia zdarzyło Wam się mieć nawał mleczny?
Od wczorajszego wieczora moje cycki oszalały! Zrobiły się gigantyczne, twarde i bolesne. Bolą sutki jak Filip ssie. Na szczęście nie jest to zastój a najnormalniej nawał mleczny. Obrócić się nie mogłam w nocy bo tak bolały. Sama budziłam moją pijawkę,żeby mi ulżyła ale to nic nie pomagało. Dziś wyglądam jak Pamela A.

Rano o 6 użyłam laktatora bo nie dało się wytrzymać. Mleko wciąż napływa. Z nowości to wypiłam wczoraj kubek melisy (testuję na sobie bo podam dziecku w podróży). Jak to się utrzyma to się nie zmieszczą w sukienkę na wesele...
onanana jeśli chodzi o wózek to nam się nie opłaca kupować na 2 tygodnie bo potem kolejna wizyta za rok dopiero.
ponko jestem w szoku,że tak szybko Twój syn stanął na nogi, zwykle w tym wieku zaczynają raczkować.
nimfii mój jeszcze nie siada a nawet głowy mocno nie trzyma no ale on grudniowy przecież

Co do pedofila to bym dziada własnymi rękami zatłukła, takich powinno się kastrować! Miłej zabawy na weselichu
maggipka fajnie musiała Amelka wyglądać z bananem, super,że jej smakował. Bezcenne usłyszeć słowo "mama" po raz pierwszy
winki80 odważna jesteś z tym lataniem, mnie ciarki przechodzą jak pomyślę o podróży z dzieckiem, miłego pobytu. Piękny masz ogród, widziałam w galerii! Mój dość zapuszczony ale inwestować nie będziemy bo kiedyś wracamy, najważniejsze,ze warzywka rosną dla dziecka.
Aneczka87 już myślałam,że do mnie coś napisałaś a tu bach - ciasto Mikado

Szybkiego i udanego remontu życzę

Dzieci uszka trą jak chcą spać, to normalne
Niuniunia dużo zdrówka i radości dla Wikusi na pół roczku !
syl84 współczuję, przeszło już? Wszystkiego najlepszego dla Synka na pół roczku!
margo pogody życzę na wyjazd.
AniaSm mam coś podobnego z TT ale bez przegródek a zwykłe pojemniczki z zatyczką, są bardzo wygodne do przechowania czegoś.
martttika trzymam && , nie oblej mi tam!
Angun to Was czekają atrakcje lekarskie. Oby się pokończyły pomyślnie!
Gola, fajnie ,że macie na osiedlu tyle dzieciaków, Pola będzie miała się z kim bawić.
anus0207 Twój maluch teraz więcej się rusza i nie zamartwiaj się tym przybieraniem wagi. Miłej podróży!
Ufff wreszcie weekend