Witam

martttika- brawo za mobilizację! Będę trzymać we wtorek kciuki!! &&&&
Angun - rzwczywiście przyszły tydzień bę∂ziecie mieć na pełnych obrotach, trzymamy kciuki za piątkowy zabieg! Ja raczej też jestem za jednym kolorem na paznokciach, ale widziałam u kumpeli na żywo (tylko na serdecznych palcach) i świetnie to wyglądało!
margo nie czytałam, ale "Cień wiatru" już kilka lat temu polecała mi koleżanka ze studiów

Muszę w końcu przeczytać
Syl - wracaj do sił!
winki - o żesz w mordę! Mam nadzieję, że nie naczekałaś za bardzo i Oleczek był grzeczny. Raz w życiu płynęłam promem ( z Dover do Calais) i nie byłam sama, podziwiam Cię, jesteś supr obrotną laską!
maggipka - też psoro spacerujemy - syn mojej kupeli teraz jest chory (miesiąc starszy Michałek), więc nie siedzimy u Niej na ogródku, ale śmigamy też jak wybędę to mnie nie ma nieraz pół dnia

U nas niestety to samo - ławeczek brak :-( A park w centrum okupowany przez dziadzie, babcie i mamy z wózkami:/
Helenko - kurcze, tak bardzo Wam współczuję :-(Nawet nie wiesz, jak mi przykro:-( Nie wyobrażam sobie tego przez co przechodzicie przez ostatni czas! Jesteś dzielną mamą, a Oluś to w ogóle chłopak na medal! Mam nadzieję, że to już będzie koniec przykrych przygód z bolącym uszkiem, biedny się wycierpi:-(
angie - fajnie, że malutkiej zasmakowało

Ja w takich sytuacjach żałuję, że nie mam kamery w domu

Te wszystkie boskie minki, skrzywienia - aż się cieplej na serduchu ro bi, co nie?

PS Pola się nie przemieszcza w łóżeczku, jak padnie, tak tylko główkę raz na prawo, raz na lewo daje
Ssabrinaa - Polcia też nie "szaleje" za kaszką, u nas dla odmiany dziś czyściutkie niebo i słoneczko super.
Pola ucina sobie pierwszą drzemkę. Wstanie, nakarmimy się i jedziemy do siostrzenicy mojej koleżanki z DD ( ma Leonka 2 mieszki starszego od Poli)

Cieszy mnie to bo owkół Poli jest mnóstwo dzieciaczków z jej rocznika od naszych dobrych znajomych i przyjaciół

Na moim osiedlu dwoje kolegów: 11 miesięczny Oskar i 7 miesięczny Michałek( ten który bidulek teraz choruje). U znajomych z wioski mojego D. jest roczna Olusia, i starsza bo prawie 2letnia Weronisia - no i 8 miesięczny Leonek - cieszy mnie to bo Pola ciągle ma kontakt z rówieśnikami, najczęściej z Michałkiem i Oskarkiem - nawet wczoraj byliśmy razem na spacerku

A i mnie się nie nudzi

Lecę się ogarnąć miłego dnia kochane:*
Julianna - współczuję kolejnej nocki

U nas dziś też nie było pięknie, Pola jadła 4 czy 5 raz już straciłam rachubę! Przeważnie je 2, max 3 , ale nie budziła się ,tylko 2 minutki - pociumkała pierś i dość... Domyślam się, jak jesteś padnięta. Jak mały Ci uśnie w dzień to kładź się też, trzeba choć troszkę odespać.
nimfii - dobry pomysł z tymi bańkami - spróbujemy! A co do huśtawki, to jaką macie? Taką jak my jako dzieci mieliśmy klasyczną drewnianą, czy taką już z oparciem wysokim plastikową?? PS chyba w radiu nawet na rmf-ie mówili, że jakiś pedofil zagroził dziewczynkom dwóm, że muszą znim iść, bo inaczej zamorduje rodziców, dzieci poszły, a on robił im zdjęcia :-( Urwałabym ch.. i obcięłabym mu jaja tępym brzeszczotem i posypała solą!!!!!!!
Bawcie się dobrze w sobotę
Aneczka - też bym się poszła gdzieś pobawić