Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
). W momencie jak doszłam do plazy zadzwonił pan policjant ze jeśli wpłace kaucje+ mandat za mezusia to może szybciej wyjdzie. Z plazy nici, wróciliśmy na śmierdząca komendę. Na miejscu dostałam tylko kartkę z danymi do zrobienia przelewu. No to teraz z Olinkiem szukaliśmy banku w którym musiałam wpierw wypłacić kaske ze szwedzkiego konta a potem wpłacić ja na konto policji polskiej ( 2000 zł )
pogoda kiepska,pochmurno jest i zimno
maly wlasnie lezy na brzuszku i opowiada i se do tego lata a mnie sie kompletnie nic nie chce robic a trzeba mi chate wysprzatac jutro ma przyjsc brat ze swoja dziewczyna(pierwszy raz bede ja widziec) wiec trzeba sie ogarnac no i chate tez :-)

Dziś ją przesadziłam do spacerówki, bo w gondoli się juz ledwo mieściła, a i głupio też wygladała. Wyglądało jak bym z 10-miesięcznym dzieckiem w gondoli chodziła;-)
Nauczyła sie robić "prrr" ustami i cmokać;-)Jest bardzo radosna i roześmiana. Oczywiscie jak coś jej nie pasi to potrafi pokazać różki;-), ale generalnie jest bardzo grzeczna. Sięga po wszystko co jest w zasiegu reki. Wokół własnej osi przemieszcza sie rewelacyjnie, troszkę nawet przesówa sie do tyłu. Czasami próbuje stanąć na kolanka, ale to jeszcze czas;-)
Śmiesznie to brzmi tak usłyszeć nagle w środku nocy, ale mam nadzieje, ze to sie skończy. Nie wiem o co jej chodzi z tą 4.00