Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
otóż to, mi się wydaje że Patrycja woli kupkać na nocniku bo jak siedzi na podłodze to się musi tak śmiesznie wykręcać żeby na 1 pośladku tylko siedzieć bo inaczej nie ma jak i gdzia ta kupina wyjśćMargana sens jest, bo dziecko nie jest wysmarowane kupą (sorry za doslowność) i niejednokrotnie robi mu się ją o wiele łatwiej (bo jest to fizjologiczna pozycja, tłocznia brzuszna lepiej działa)
Katerinka ja nie mam konta na FB, wiec nie podczytamJa sie tylko tak zastanawiam jaki jest sens tego sadzania na nockim skoro dziecko jeszcze nic z tego nie rozumie? Tylko zebym nie była źle zrozumiana - nie chodzi mi o to zeby krytykować osoby, które tak robią, po prostu nie jestem do końca przekonana do tego i chciałabym wiedzieć co inne mama sądzą na ten temat
![]()
a u nas nocnik to niezła impreza-mala siedzi a mama błaznuje-śpiewa, daje fajne zabawki (pędzelki do make-upu, pudełka z kremem, pojemniki po płynie do kąpieli)Co do nocnikowania - ja zaczęłam Zośkę sadzać odkąd zaczęła stabilnie siedzieć, ale zołza drze się na tym nocniku niemiłosiernie i ani myśli usiedzieć. Muszę chyba kupić jakiś inny, może tego co ma nie lubi?
My mamy najzwyklejszy w swiecie nocniczek z kaczuszkaChcialam kupic jakis grajacy ale przeczytalam wiecej krytyki niz pochwaly. Moja mama i babcia tez uznaly ze najlepszy najprostszy..
Jednak korzystanie z niego dla Lenki jest abstrakcja i uzywa go jako schowka na drobiazki, przewraca nim i kladzie na kolana. Posiedzi chwilke i zaraz schodzi.
najjzwyklejszy różowy z żółtą kaczką za 7 zł z Auchan, ta sama kaczuszka co była na wanience-swoją drogą wanienkę eksmitowaliśmy do piwnicy bo nie pamiętam kiedy ostatnio była w użyciu...
Czego to ludzie nie wymyslą zeby zarobić. A cena
nie wiem czy to te cholerne zęby ale podejrzewam że tak bo Zuzia slini sie niemiłosiernie i w nocy oczywiście ze 4 pobudki i to z krzykiem. Boze ja czasami juz odpadam i wkurzam sie na swoje dziecko... jaka ze mnie matka
Wczoraj byłam pół dnia na budowie i orobiłam sie jak cholera a dziś kręgosłup mnie boli. Grabaliśmy ziemie bo równaliśmy sobie działkę a od jutra maja na układać kostkę. Meble do kuchni zamówione teraz czekanie ok miesiąc czasu. Dzisiaj mamy jechać jeszcze płytki do kuchni kupić na ścianę, a wieczorkiem mają nasi przyjaciele z Wrocka wpaść bo są u rodzinki bardzo się cieszę bo nie widzieliśmy się od Wielkanocy jedynie tel. Laski muszę kupić sobie kozaki zimowe takie wysoki chciałam muszkieterki na obcasie ale ceny mnie dobijają szok 400zł to w ciul kasy przynajmniej dla mnie ale może będę zbierać:-)
ale jak tylko widze, ze jego nie potrzebuje to zabieram.
Też młodą wysadzam , jak tylko zaczęła stabilnie siedzieć
Przykro mi, że tata Zosi tak się zachowuje
My też mamy najprostszy, ale jeszcze za duży na Polę, dupcia do środka wpadła, źle się jej siedziało i koleżanka nam pożyczyła też zwykły, tylko trzyma się dzicko rączkami, może też siedzieć jak na najzwyklejszym bo głowę kaczki można wypiąc, Pola siedzi tak i tak
), dziś bę∂zie rosołek na bażancie! Kiedyś jadłam krokiety z miesem z bażanta - pychaaa- mega delikatne w smaku, ale musi też ktoś lubić dziczyznę
.
brak słów, słów brak!!!! jak dzisiaj nocka?