Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja sie tylko tak zastanawiam jaki jest sens tego sadzania na nockim skoro dziecko jeszcze nic z tego nie rozumie? Tylko zebym nie była źle zrozumiana - nie chodzi mi o to zeby krytykować osoby, które tak robią, po prostu nie jestem do końca przekonana do tego i chciałabym wiedzieć co inne mama sądzą na ten temat
Pracuję od końca maja. Przez brak opiekunki musiałam w lipcu i sierpniu brać po 1 tyg. urlopu wypoczynkowego nieplanowanego. Opiekunka "na stałe" jest po operacji i dochodzi do siebie. Chociaż jej to ciężko idzie. Od września mam 20letnią dziewczynę za opiekunkę i mimo szaleńczo młodego wieku - dziewczyna daje radę bardzo dobrze. Pomimo to modlę się o powrót naszej niani-babci, bo ona mi bardziej pasowała.Anek82 - na 100% winowajcą jest ząbek, myślę że to już się dzisiaj nie powtórzy-na szczęście dzisiaj nie musiałaś iść do pracytroszkę nie byłam na bieżąco i w sumie nie wiem czy rozwiązałaś opiekunkowe problemy i pracujesz?
Qrde... a tak lubię Twoje posty czytać.Dziewczyny , skasowałam sobie stronę , odpisywałam chyba z pół godziny!!!!!!!!!!! Przepraszam, nie mam już siły pisać od nowa((((((((
Tak, że tego... tylko czekam aż mnie szefowa wezwie na dywanik, bo sama widzę, że przez moje niedospanie i generalnie znerwicowanie (czyli z powodu B.) gorzej pracuję i jestem mniej efektywna a w korporacjach tego nie lubią, oj nie lubią.
" grrrrrrrr
Oczywiście pozwoliłam i co... pacan nie przyszedł. Ciekawe co ja będę małej mówić jak ta już zacznie rozumieć, że co, że tatuś ją znowu olał... ehhhh.