Gola84
Fanka BB :)
mirelko -super, wszytsko dobrze
Jak byłam ostatnio w H&M, też przegrzebane wszystko było, a to co zostało, to ceny kosmos!
anus- taaa, liście obowiązkowo, wiesz aj tylk oz klatki wychodzę, a Pola wskazuje na żywopłot i się dre , że chce
U nas dziś tylko z jedną drzemką 2,5 godzinną.
D. wrócił wyszaleli się z Polą chyba z godzinę, potem szybka kąpiel , cycy i do Spankowa koło ŁÓżkowa ;-)
Ja też się zbieram, bo jestem zmęczona...
Buziaki dziewczyny :*
PS doczytane ----> mary - beth, ale Twój M. fajny z tą gitarą! I jak może być czasem romantycznie

anus- taaa, liście obowiązkowo, wiesz aj tylk oz klatki wychodzę, a Pola wskazuje na żywopłot i się dre , że chce
U nas dziś tylko z jedną drzemką 2,5 godzinną. D. wrócił wyszaleli się z Polą chyba z godzinę, potem szybka kąpiel , cycy i do Spankowa koło ŁÓżkowa ;-)
Ja też się zbieram, bo jestem zmęczona...
Buziaki dziewczyny :*
PS doczytane ----> mary - beth, ale Twój M. fajny z tą gitarą! I jak może być czasem romantycznie
Ostatnia edycja:
Ale coś mi sie zdaje, ze chyba niedługo skonczy się dosypianie do 9.00 po porannym mleczku, bo już coraz częściej wcześniej wstaje, a i dwa razy sie zdarzyło, ze ciężko ja było przekonać do ponownego przysniecia
no cóż, wiedziałam, ze to nie bedzie trwało wiecznie, ale ciężko bedzie sie przestawić
szkoda mi tych dzieciaczków co one z nimi wyprawiały szok, ale dobrze że jedna opiekunka się odważyła i zaczęła gadać.