Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-) U mnie dzisiaj pogoda nadal swietna i nawet mozna powiedziec ze lepsza niz wczoraj
:-) Cieplutko no i sloneczko swieci jak szalone od samego rana 

na pewno Ci pomoze ;-) ja to jestem jeszcze chyba zwolenniczka starych zwyczai i nie lubie sie od razu tak faszerowac tabletkami
a imbir na pewno Ci nie zaszkodzi ;-) u mnie tabletki sa w ostatecznosci ;-)
oby zawital u Ciebie juz niedlugo ;-)
Czy wy tez macie problem z cera
ja od tygodnia nie wiem co mi sie dzieje,taki tradzik mi sie zrabil,oczywiscie przed @ zazwyczaj wyskoczyl mi jeden lub 2 syfki na twarzy ale nie tak jak teraz
czy jest to mozliwe ze to sprawka hormonow ??
i tez potem sie zamartwialam czy aby na pewno nie zaszkodzilam fasolince tymi tabletkami bo jednak wzielam je 2x czyli 4tabletki no ale jestem pozytywnie nastawiona i wierze ze nie zaszkodzilam,wkoncu byly to normalne tabletki nie jakies extra mocne itd :-)A w srode mam kolejna wizyte u dentysty bedzie mi przygotowywac zeba do leczenia kanalowego no ale zakonczyc go teraz nie moze tylko jak sie fasolinka urodzi
bo ona potrzebuje zrobic zdjecie zeba :-)I tez sie zastanawiam jak takie znieczulenie dziala na fasolinke,jakie ma dzialanie czy czasem nie zaszkodzi ??Moze ktoras z dziewczyn leczyla w ciazy zeby i uzywala znieczulenia??czy moze zaszkodzic takie znieczulenie??