angie80
Fanka BB :)
Witam wszystkich serdecznie.:-)
Ssabrinaa, co do tradziku to ja zawsze mialam problemy z cera i teraz nie zauwazylam specjalnej roznicy, nie jest gorzej, moze minimalnie lepiej, ale czytalam ze kobiety zazwyczaj albo maja idealnie gladka cere w trakcie ciazy
albo wrecz przeciwnie, musza sie borykac z tradzikiem.:-(
Co do leczenia zebow to tez bym chciala uslyszec opinie co z tym znieczuleniem
Ssabrinaa, co do tradziku to ja zawsze mialam problemy z cera i teraz nie zauwazylam specjalnej roznicy, nie jest gorzej, moze minimalnie lepiej, ale czytalam ze kobiety zazwyczaj albo maja idealnie gladka cere w trakcie ciazy
albo wrecz przeciwnie, musza sie borykac z tradzikiem.:-(Co do leczenia zebow to tez bym chciala uslyszec opinie co z tym znieczuleniem

i tez potem sie zamartwialam czy aby na pewno nie zaszkodzilam fasolince tymi tabletkami bo jednak wzielam je 2x czyli 4tabletki no ale jestem pozytywnie nastawiona i wierze ze nie zaszkodzilam,wkoncu byly to normalne tabletki nie jakies extra mocne itd :-)A w srode mam kolejna wizyte u dentysty bedzie mi przygotowywac zeba do leczenia kanalowego no ale zakonczyc go teraz nie moze tylko jak sie fasolinka urodzi