reklama
AniaSm
Fanka BB :)
hej mamuśki :-)
ale dzisiaj naskorbałyście
,miałam co nadrabiać
witam wszystkie nowe zafasolkowane :-)
u mnie dzisiaj kiepsko bo Kuba nie chciał iść na drzemkę tym samym nie mogłam sobie troszkę odsapnąć ani tym bardziej usiąść przy kompie bo staram się przy nim nie używać
, na szczęście weekend więc D będzie w domku to mnie trochę odciąży przy małym więc sobie odpoczne :-)
ale dzisiaj naskorbałyście

witam wszystkie nowe zafasolkowane :-)
u mnie dzisiaj kiepsko bo Kuba nie chciał iść na drzemkę tym samym nie mogłam sobie troszkę odsapnąć ani tym bardziej usiąść przy kompie bo staram się przy nim nie używać

Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Witam sie wieczorkiem 
Oczywiscie witam wszystkie nowo przybyle forumowiczki
no i wielkie gratulacje oczywiscie ;-)
Super,nasze grono coraz wieksze,coraz wiekszy ruch sie robi
pare godzinek mnie nie bylo i juz tyle mam do czytania :-)
Ze spaniem to u mnie nawet az za dobrze,wnocy spie jak skala no a pobudki tez nie za wczesnie kolo 9-10
a dzisiaj troszke porobilam w domu i zlapalo mnie jakies takie zmeczenie i musialam se zrobic drzemke bo oczy mi sie same zamykaly
Ja sobie tez obliczylam termin na kalkulatorze na necie i wychodzilo mi na 20-21 listopada ale wiadomo jak to czasem bywa :-) czasem przyjdzie wczesniej a czasem pozniej 

Oczywiscie witam wszystkie nowo przybyle forumowiczki

Super,nasze grono coraz wieksze,coraz wiekszy ruch sie robi

Ze spaniem to u mnie nawet az za dobrze,wnocy spie jak skala no a pobudki tez nie za wczesnie kolo 9-10

mary-beth
Fanka BB :)
Kochane, ja lecę już na jakiś filmik i przytulić się do mojego M. Kurczę, jak on słodko mnie po brzuszku teraz głaszcze! 

Sabrina - no to mamy blisko terminy, ale oczywiście na USG okaże sie dokładniej! :-)
Lotka - dzięki za miłe słowa! :-)
AniaSm - mam nadzieje, że weekend miło Ci minie! A co do mojej wizyty, to czekam jednak do 7.04.
AniaWroc - ja też za 3 tyg. wizyta! :-)
Życzę Wam dobrej nocki i miłego weekendu! :-)

Sabrina - no to mamy blisko terminy, ale oczywiście na USG okaże sie dokładniej! :-)
Lotka - dzięki za miłe słowa! :-)
AniaSm - mam nadzieje, że weekend miło Ci minie! A co do mojej wizyty, to czekam jednak do 7.04.

AniaWroc - ja też za 3 tyg. wizyta! :-)
Życzę Wam dobrej nocki i miłego weekendu! :-)
Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj dzień pełen załatwiania spraw i latania po rodzince. Oczywiście mama musiała się już wygadać paru osobom, ale muszę jej wybaczyć, bo taka podekscytowana chodzi :-) Mnie mdli całą dobę, nie wiem co mam robić, picie miętki już mi się obrzydza powoli... niedługo i na to zacznę reagować wymiotami... heeeh, jeszcze 1,5 mca I trymestru, mam nadzieję, że jakoś to wszystko wytrzymam 

reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
ponko na te twoje mdlosci proponuje zaopatrzenia sie w herbatke imbirowa
moje kolezanki polecaly ja,bo podobno pomaga walczyc z mdlosciami :-)
mary-beth super,bedzie nam razniej ale widze ze AniaWroc jest na tym samym etapie co my
;-)

mary-beth super,bedzie nam razniej ale widze ze AniaWroc jest na tym samym etapie co my

Ostatnia edycja: