mary-beth
Fanka BB :)
witam się popołudniowo
winki zgadzam się z Mary ,najlepiej idź do lekarza i powiedz o poprzedniej ciąży i tym jak to się skończyło , na pewno zrobią ci wszystkie badania ,moja koleżanka miała bardzo podobną sytuację ,czytałam kiedyś że puste "jajo" może się zdarzyć tylko raz więc głowa do góry i do lekarza marsz![]()
mary jak po imprezie ??
u mnie nudy ,Kuba drzemie ,obiad się gotuje a mojego gdzieś wywiałotzn wiem gdzie jest hehehe ale mógłby już wrócić
ale mnie dzisiaj mdliło jak obierałam mięso do obiadu ,normalnie szok bo jeszcze tak nigdy nie miałambrrr
Ania - cześć kochana! :-) Oj, taka zmęczona byłam, ze szok! Ziewałam, spać mi się chciało już po godzinie, ale mieliśmy role do odegrania i ogólnie było śmiesznie, więc zostałam do końca "przedstawienia", czyli do 22 i zwinęłam się do domu pod głupią wymówką, ze muszę bardzo wcześnie wstać i jechać do mamy pomóc jej w czymś tam.

Ale mówię Ci, jak poczułam zapach chipsów, to myślałam, ze normalnie nie dam rady!!! 
Ani moja mama, ani siostra nigdy w swoich ciążach nie wymiotowały... A masz mozliwość kupić jakieś gotowe mięsko na obiad dla meża - np. w jakimś sklepie garmażeryjnym? Wówczas ominęłoby Cię obrabianie...
Czy wy tez macie problem z cera
ja od tygodnia nie wiem co mi sie dzieje,taki tradzik mi sie zrabil,oczywiscie przed @ zazwyczaj wyskoczyl mi jeden lub 2 syfki na twarzy ale nie tak jak teraz
Po porodze polowa wlosow mi wypadka i od razu 4 zeby do leczenia, jednen niemal do wyrwania