Iwonka1985
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny.
Zajrzałam do was kilka tygodni temu
NO I SĄ II KRESECZKI!!!
Cieszymy się baaaardzo. Jutro idę do lekarza pierwszego kontaktu (bo tak mamy tu w UK) a za tydzień będę w PL więc pójdę do prawdziwego lekarza i na jakieś USG może.
Wybaczcie ale nie będę się starała nadrabiać tego co napisałyście bo 50 stron to trochę dużo :-( a ja mam jeszcze syneczka małego i nie mam tyle czasu.
Powiedzcie mi jeszcze bo zapewne byłyście już niektóre u lekarza jak z tym terminem porodu bo ja robiłam kilka kalkulatorów na necie i każdy inaczej wychodzi, może wiecie który pokrywa się z datami od lekarza? Mam rozpiętość terminu między 22-29.11 tak więc trochę dużo! A z poprzedniej ciąży nie pamiętam na jakiej stronce był :-(
A jak się czujcie?
Pozdrawiam.
Zajrzałam do was kilka tygodni temu
joasia79 mój synek również mi takiego psikusa zrobił miał się urodzić 26.11.2009 wg terminu a urodził się 4.12
I ja gratuluję i mam nadzieję że też dołączę do ciebie bo się staramy z mężem o drugiego maluszka... ale to ciiii... bo nie chcę zapeszyć. A niestety w zeszłym miesiącu się nie udało.
NO I SĄ II KRESECZKI!!!
Cieszymy się baaaardzo. Jutro idę do lekarza pierwszego kontaktu (bo tak mamy tu w UK) a za tydzień będę w PL więc pójdę do prawdziwego lekarza i na jakieś USG może.
Wybaczcie ale nie będę się starała nadrabiać tego co napisałyście bo 50 stron to trochę dużo :-( a ja mam jeszcze syneczka małego i nie mam tyle czasu.
Powiedzcie mi jeszcze bo zapewne byłyście już niektóre u lekarza jak z tym terminem porodu bo ja robiłam kilka kalkulatorów na necie i każdy inaczej wychodzi, może wiecie który pokrywa się z datami od lekarza? Mam rozpiętość terminu między 22-29.11 tak więc trochę dużo! A z poprzedniej ciąży nie pamiętam na jakiej stronce był :-(
A jak się czujcie?
Pozdrawiam.
Ostatnia edycja:

Aż nie mogę w to uwierzyć ,od razu jak wyszłam z gabinetu dzwonie do B tak go zamurowało ,że przez dłuższą chwile się wcale nie odzywał. Mamy po prostu dużo szczęścia naraz 
Co do snow to od czasu do czasu mam tam jakies sny ale nie zauwazylam jakis wiekszych zmian zwiazanych z nimi