Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale oczywiście najważniejsze, żeby dzidzi było zdrowe a ciąża spokojna...Po Bartusiu mam łóżeczko, wózki, nosidełko, leżaczek i przewijak. Ciuszków nie mam bo porozdawałam i posprzedawałam, i już się cieszę na kupowanie tych miniaturek;-) Napiszcie mi kiedy byłyście na pierwszej wizycie i czy było już coś widać? Ja mam wizytę w środę czyli to będzie wg OM 6 tydzień no a 4 od owulki...No i czy któraś ma termin na okolice 25 listopada?no to przynajmniej pechezyk powinien byc:-) ja bym nawet juz na echo serduszka liczylaJa też bym bardzo chciała dziewczynkęAle oczywiście najważniejsze, żeby dzidzi było zdrowe a ciąża spokojna...Po Bartusiu mam łóżeczko, wózki, nosidełko, leżaczek i przewijak. Ciuszków nie mam bo porozdawałam i posprzedawałam, i już się cieszę na kupowanie tych miniaturek;-) Napiszcie mi kiedy byłyście na pierwszej wizycie i czy było już coś widać? Ja mam wizytę w środę czyli to będzie wg OM 6 tydzień no a 4 od owulki...No i czy któraś ma termin na okolice 25 listopada?
Ja też bym bardzo chciała dziewczynkęAle oczywiście najważniejsze, żeby dzidzi było zdrowe a ciąża spokojna...Po Bartusiu mam łóżeczko, wózki, nosidełko, leżaczek i przewijak. Ciuszków nie mam bo porozdawałam i posprzedawałam, i już się cieszę na kupowanie tych miniaturek;-) Napiszcie mi kiedy byłyście na pierwszej wizycie i czy było już coś widać? Ja mam wizytę w środę czyli to będzie wg OM 6 tydzień no a 4 od owulki...No i czy któraś ma termin na okolice 25 listopada?
Ja na razie to nie mam tego typu problemow ani pytan ale moge sobie tylko wyobrazic co wy musicie czuc
Ja mam strach jak sobie dam rade z moim malenstwem a bede miec tylko jedno a co dopiero jakbym miala juz w domciu jedno albo dwoje
ale mojemu sie widzi miec synka ;-)
no ale zobaczymy co bedzie to bedzie :-)Jestem zaMauł a ja licze tym razem na dziewczynke
Wiec jak tobie pojawi sie chłopak to możemy się wymienic ciuszkami typowo chłopięco - dziewczęcymi![]()

Do mnie to cały czas dociera
choć (muszę się pochwalić) mam od dziś założoną kartę ciąży...