Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jejjku ale wy zasuwacie z tymi wpisamiMartynka gratuluję bliźniaków
Słuchajcie normalnie ja nie wiem ale mam takie obawy co do tej ciąży. Cały czas myślę jak to będzie i czuję strachPrzy pierwszej ciąży zupełnie nie czułam tego co teraz. Nie rozumiem co się dzieje.
Maul moze dlatego ze juz to przeszlas raz i teraz wiesz co Cie czeka itdJa w poprzedniej ciazy lajtowo wszystko a teraz mam takiego stracha ze hej.

Nie ma co... ten temat strasznie mnie męczy.
budze sie w nocy na siusiu potem nie moge zasnac bo mysle o roznych rzeczach
masakra hehe. Mdli mnie od wody, ktora musze pic bo ciagle mi sie chce
masakra. Ale ja jestem jakas spokojniejsza. Chociaz slucham siebie bardzo. Moze za bardzo ale przynajmniej w razie co to mozna zadzialac;-)
Ja tak samo mam przed zasnieciem mysle o wielu sprawach,jak sobie damy rade ze wszystkim itd Ja jeszcze teraz nie pracuje oczywiscie o jakies tam dodatki teraz bedziemy sie starac wiec mam nadzieje ze jakos to bedzie ;-) ale nie zalamuje sie bo wierze ze bedzie dobrze 
wszystko jest opisane w odpowiednim watku ;-)
Ja też się martwię chyba o pieniądze najbardziej. Nie pracuję, mam studia, nie chcę pomocy teściów, bo i tak nam dużo pomagają a teraz maluch będzie to i pewnie więcej będzie wydatków i ich pomoc bardziej potrzebna... nie jesteśmy do końca samodzielni, ciągle płacą nam za mieszkanie... mam nadzieję, że jak A. zrobi magisterkę to dostanie już pełną umowę i jakoś się ułoży... no i o studia się martwię. Ale jakoś czy wszystko będzie dobrze z dzidzią.. niebo będzie i już!

Teraz jeszcze mam plus taki, że on śpi w łóżku ze szczebalkami z którego nie może wyjść. A z tapczanu zejdzie kiedy będzie chciał i obawiam się, ze bedzie sie pchał do naszego łóżka 
Jak zobaczę serduszko i jaj dotrwam do 12 tygodnia to wtedy troszkę odetchnę