Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wiesz kachutka bo ja miała kiedyś w nocy bóle jak na okres i to ze 3, 4 razy aż z bólu się obudziłam wiec może to jakieś przepowiadające ale ogólnie mam zwracać na ból taki jak tuż przed dostaniem okresu tak?
jadę do pracy na chwilkę wlecę wieczorkiem i poczytam co mi odp
Nie znam nikogo kto by przeoczył poród
Nie znam nikogo kto by przeoczył poród
. Ale na poważnie, te pierwsze skurcze to różnie można odczuwać, ale jak one są regularne i coraz mocniejsze to już kobieta ma pewność, nie da się przeoczyć, to fakt ja tez kosza nie kupuje tlaseczki a powiedzcie mi, jakie macie kosze na zużyte pieluszki i chusteczki przy kąciku do przewijania? Bo nie wiem sama, jaki byłby najlepszy.... Nie widzę sensu w kupowaniu tego specjalnego kosza na pieluchy, bo się nie kalkuluje :/ Myślałam nad takim zwykłym:
KOSZ NA ŚMIECI 3L OKRĄGŁY STAL NIERDZEWNA CHROM (1850866602) - Aukcje internetowe Allegro
I jaką lampkę nocną polecacie przy miejscu na karmienie? Bo wiem, że powinna dawać lekkie, ciepłe światło, tak by nie wybudzać dzieciaczka w nocy przy karmieniu.... coś takiego może być ?
Dotykowa lampka lampa nocna 3 poziomy św 8 wzorów (1888415605) - Aukcje internetowe Allegro
Za dużo tego wszystkiego jest, trudno się zdecydować![]()
hm...a dlaczego chcesz doprowadzic do rozwierania i skracania szyjki oraz do rozpoczecia akcji porodowej naturalnej jesli masz miec CC? Jesli i tak masz w srode ustalony termin to po co chcesz sie katowac???? Lepiej podobno zeby akcja skurczowa sie nie zaczela przy cesarce. Moze lepiej odpuscic???doświadczone koleżanki mam dwa pytania
czy można mieć skurcze jakiekolwiek a akurat w trakcie bycia na ktg można ich nie mieć i wtedy ktg nie pokaże nic
i jak się odczuwa skurcze? czy jak będę miala jakiekolwiek skurcze to jest opcja bym nie wiedział że to - to ? i jakie macie już rozwarcie bo ja dopiero 1cm i trochę szyjkę skróconą wiec nie wiem czy do środy jakieś skurcze się pojawią a miałabym mieć wtedy cc
. na razie popijam liście malin jakoś wchodzą mam też przepis na herbatkę z werbeną i zajadam wiesiołek jak się nie ruszy to we wt sex schody itp
DZIĘKI Z GÓRY ZA ODP

wiesz kachutka bo ja miała kiedyś w nocy bóle jak na okres i to ze 3, 4 razy aż z bólu się obudziłam wiec może to jakieś przepowiadające ale ogólnie mam zwracać na ból taki jak tuż przed dostaniem okresu tak?
jadę do pracy na chwilkę wlecę wieczorkiem i poczytam co mi odp