reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

Zobacz załącznik 334873Hej nie znamy się, na innym watku dziewczyna podala linka. To jest nowe rozporzadzenie odnosnie opieki okoloporodowej. Wchodzi w zycie 7 kwietnia tego roku wiec warto sie zapoznac, szczegolnie od str 12. Teraz szpitale beda musialy sie do tego stosowac takze warto sie z tym zaznajomic bo wiadomo jak to jest. Ja jeszcze mojemu kaze to przeczytac i wydrukowac najlepiej zeby jakby co to wiedzial co i jak. Moze w koncu bedzie u nas mozna rodzic po ludzku...

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny:) wszystikm zaciazonym gratuluje i zycze wszystkiego dobrego:)

Ja test robilam dwa tygodnie temu dokladnie a tydzien temu bylam na wizycie i mam potwierdzona ciaze z pechezykiem ciazowym w macicy wiec zagniezdza sie dobrze:)

Ja ostatni@ mialam 15 stycznia ale ze cykl 40dniowy to owulke mialam miedzy 26-28dniem cyklu;) i wychodzi mi zaplodnienie na 11 lutego:) wiec wedlug moich obliczen jestem w 6tygodniu ciazy i skoncze go 11 marca czyli po jutrze:)

Wizyte mam za dwa tygodnie wiec bede w polowie 8smego czyli 7 i 4 dni jakos tak;) no i mam nadzieje ze bedzie serducho:)

Juz w jednej ciazy bylam ale stracilam dziecko niestety w polowie ciazy:( rok temu dokladnie i biore te ciaze jako blogoslawienstwo, jako wynagrodzenie cierpienia wlasnie w tym samym czasie kiedy cierpielismy z mezem....moze to znak ze teraz bedzie dobrze:)

Dostalam duphaston i 5mg kwas foliwoy:) do tego profilaktycznie no-spa forte jakby mnie brzuch bolal, ale szczerze mowiac nie jest to uciazliwe, od czasu do czasu zakluje zaboli, ale nie skarze sie. Mam leciutkie mdlosci, piersi bola i chodze szybko spac;) do tego standardowo co chwile do WC na siusiu i w nocy takze;) a generalnie ta ciaza jakas jest inna niz tamta;)

Moze tez dlatego ze ja podchodze do niej spokojniej troche:) wiem co mnie czeka i tyle:)

Teraz 23 marca licze na to ze zobacze serduszko mojego dziecka i ze ciaza rozwija sie prawidlowo:) i moze do konca I trymestru wezme l4 zeby sie wszystko ladnie zagniezdzilo a ja zebym sie wyspala i nie stresowala:)

hejka a moze by tak zrobic liste listopadowa moze ja załoze jak chcecie:)??
cos pusto na watku mało listopadówek jakoś:(

Ostatnia edycja:
hehe taka mamusia byc może jestem ja ;-) a liste mozna by było teraz ze wzgledu ze by sie na bierzaco uzupełniało :)
jak sie czujesz ?? ja jestem napompowana po jedzeniu taka obfita kolacje zjadłam az 3 kawałki rybki tato smażył i wes nie zjedz mniam mniam

no właśnie się zastanawiam co by tu zjeść :-) ,ale ryb to ja akurat nie lubię :zawstydzona/y:
a czuję się nieźle , Kubie trochę przeszło więc i nocki lepsze :tak: ,jakieś przeziębienie mnie bierze i gardło boli ale poza tym ok , czasami mnie mdłości dopadają :wściekła/y:

wspólczuje mdłości chociaz ja ich nie miałam....dobrze ze Kubusiowi przeszło a Ty napij sie goracego mleczka zmiodem i czosnkiem powinno pomóc:)

reklama
Do góry