reklama

Listopad 2011

A czemu u ciebie sie nie zapowiada?
Właśnie nie wiem czy iść jutro czy poczekać ,nie zapisałam sie ale ja prywatnie do mojej gin więc "od ręki" bo już bym chciała żeby serducho biło jak usg będe miała

reklama
mieszkam za granicą i tutaj lekarz przyjmuje ciężarne dopiero ok 10-11 tc bo wcześniej możesz samoistnie poronić , dlatego póki co nie mam po co iść i czekam

Witam ponownie!
Zauwazylam ze juz ktos ma tutaj poranne mdlosci? :)
U mnie jest tak jak gdyby nigdy nic, tylko okresu brak :P Mam nadzieje ze mdlosci nie szybko nadejda.
No a gin....
Ech u mnie to ze 2 tyg musze czekac na rejestracje, ale bede dzwonic.

WSZYSTKIM CIĘŻARÓWKOM ŻYCZĘ PIĘKNEGO PODWÓJNEGO :-) DNIA KOBIET!!!

Ja dzisiaj 29 d.c. Od gdzieś tyg.czuje się jakbym dziennie była na kacu,mam mdłości i kręci mi się w głowie.Latam siusiu co dwie godz. i cycuchy klasycznie bolące,sutki swędzące i ogólnie w tej ciąży oprócz wymiotów mam hurt objawów.Mam dość,choć z drugiej strony póki są objawy mogę być spokojna.:)

Ostatnia edycja:
Wlasnie sie zarejestrowalam na 22 marca na wizyte u gina, boshhh ale niemila rejestratorka byla :baffled:

Mam nadzieje ze przynajmniej w tej ciazy trafi mi sie jakis normalny gin, bo ide do nowego ;-) Nie chce tego z pierwszej ciazy :no:

reklama
no teraz wychodzi mi że jest 4 tc więc myślę że za ok miesiąc się wybiorę , no i u mnie ciążę prowadzi lekarz pierwszego kontaktu a bicie serca usłyszę na stetoskopie ,chyba że się wybiorę do położnej to ona ma detektor tętna
elia ja dokładnie wiem kiedy miałam owulkę :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry