Ja biorę Prenatal Classic czyli kwas foliowy z witaminkami. Nie konsultowałam tego z lekarzem, bo oczywiście lekarz powiedział, że malucha nie ma
Poradziła mi to farmaceutka w aptece i biorę od prawie 3 tyg, czyli od dnia kiedy się dowiedziałam o ciąży.
reklama
Ssabrinaa doskonale Cie rozumie, my tez mozemy liczyc tylko na siebie. Pewnie ze dacie rade, nie my pierwsze nie ostatnie 
Co do witaminek to biore kwas foliowy i ide kupic zestaw witamin Pregnacare Plus ktory polecila mi moja GP.
Co do witaminek to biore kwas foliowy i ide kupic zestaw witamin Pregnacare Plus ktory polecila mi moja GP.
Ostatnia edycja:
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Ja takze biore kwas foliowy a od poniedzialku zaczelam brac Pregnacare :-)
angie80 tez tak mysle :-) wiem ze nie bedzie nam latwo ale nie mozemy sie poddac i zalamywac juz teraz ;-) No i wiele osob przezywa podobny dylemat co my
Dzisiaj zrobilam kolejny tescik dziewczyny
juz ostatni jaki posiadalam z tych paskowych
i juz wyszla taka gruba czerwona 2 krecha
a tych paskowych to mialam chyba z dziesiec bo jak zamawialam kiedys testy owulacyjne to dostalam tez testy ciazowe wiec przynajmniej je wykorzystalam 
angie80 tez tak mysle :-) wiem ze nie bedzie nam latwo ale nie mozemy sie poddac i zalamywac juz teraz ;-) No i wiele osob przezywa podobny dylemat co my

Dzisiaj zrobilam kolejny tescik dziewczyny

Poxo nie wiem jaki jest sklad Falvit-u ale moja lekarka radzila mi brac folik dodatkowo do konca 12 tyg a potem tylko ten zestaw witaminowy ktory tez zawiera kwas foliowy. Wiec wydaje mi sie ze raczej nie zaszkodzi jak na poczatku dolozy sie folik
martynka21640
Początkująca w BB
Witam 
Jeżeli chodzi o zachciewajki to u mnie wielki apetyt na mięso ;p A muszę wspomnieć ,że już od dawna jestem wegetarianką
Ja się jakoś źle dzisiaj czuje ;/ Coś mnie brzuch boli jak na @.
Jeżeli chodzi o zachciewajki to u mnie wielki apetyt na mięso ;p A muszę wspomnieć ,że już od dawna jestem wegetarianką
Witam
Jeżeli chodzi o zachciewajki to u mnie wielki apetyt na mięso ;p A muszę wspomnieć ,że już od dawna jestem wegetariankąJa się jakoś źle dzisiaj czuje ;/ Coś mnie brzuch boli jak na @.
Ten ból brzucha to normalne, mnie plecy też bolą jak zawsze przed @ i niestety jest mi mega niedobrze... nie mogę wyjść z domu bo się boję, że gdzieś na ulicy się gorzej poczuję ;/ Co do zachcianek mam ochotę na lody owoce leśne ale do sklepu się boję wyjść
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Tez mam czasem taki bol podbrzusza i niewielkie napiecie czuje takie same jak przed @,wiec nie ma sie czym martwic,duzo dziewczyn to przezywa
A ja zaraz ide sie szykowac bo trzeba isc do tego college a potem na miasto
tez sie czuje nijak no ale mam nadzieje ze maly spacerek i dotlenienie sie swiezym powietrzem to mi cos pomoze
nie mam zamiaru puscic pawia gdzies na chodniku 

Ostatnia edycja:
reklama
Gola84
Fanka BB :)
Dziewczyny a co jest z tymi zapachami? Zanim dowiedziałam się o ciąży, wszystko i wszędzie dosłownie "śmierdziało", wiecznie czułam gdzieś zapach papierosów i w ogóle jakieś niesprecyzowane wstrętne zapachy czułam.
Teraz z resztą mam podobnie, np jak otwieram lodówkę to już mnie naciąga - mimo, że wszystko w pojemnikach i świeże.
Ból brzucha też odczuwam, ale brat mojego ojca jest lekarzem i twierdzi, że to zupełnie normalne i często kobity mylą to z nadchodzącą miesiączką (ja też tak myślałam).
Teraz z resztą mam podobnie, np jak otwieram lodówkę to już mnie naciąga - mimo, że wszystko w pojemnikach i świeże.
Ból brzucha też odczuwam, ale brat mojego ojca jest lekarzem i twierdzi, że to zupełnie normalne i często kobity mylą to z nadchodzącą miesiączką (ja też tak myślałam).