Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny mam takie pytanie, czy powinnam się przejmować takim stawianiem się brzuszka,
zaznacze że mnie to nie boli, troszku tylko czuję że ciężej się oddycha, żadnych bóli w plecach, czy w podbrzuszu nie mam.
)
. Jeżeli jednak skurcze zrobią się regularne lub bolesne, albo odejdą wody to wiesz co robić;-) U mnie takimi skurczami zaczął się pierwszy poród, bo przez całą ciążę nie czułam nic a dzień przed porodem właśnie takie skurcze, bezbolesne (na początku) ale za to w miarę regularne...Teraz odczuwam je już co jakiś czas od 36 tc, także różnie to bywa. Musisz się obserwować po prostu...Dziewczyny, nie mogę się pozbierać, czytałam posty Emy na forum i innych dziewczyn. Dlaczego znów to ją spotkało, to takie okrutne.... Dlaczego kolejny jej syneczek musiał odejść. Boję się...