Niuniunia20
Fanka BB :)
Inka trzymam kciuki;**** Oby wszystko poszło sprawnie i szybko. Trzymaj się kochana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale granatowej sukienki we śnie nie było;-) Moja Mała też się mniej rusza a ja ogólnie jestem w średniej formie przez te wczorajsze wieści no i chyba stres mnie dopada, bo zaczynam się bać

dziewczyny nie możemy mieć w głowie jakichkolwiek złych myśli!! Cieszmy się tym szczęściem, które w sobie nosimy i spokojnie czekajmy na rozwiązanie nie stresując przy tym naszych dzieciorków, dla których poród też jest ciężkim przeżyciem i które teraz też powinny zbierać na niego siły. Już nam niedługo zostało, więc postarajmy się być wypoczęte chociaż psychicznie, bo fizycznie nie zawsze już dajemy radę :-)
Bardzo madre slowa,dziekuje kochana i masz 100%,trzeba myslec pozytywnie i nie myslec o zlych bo od tego tylko mozna zwariowac.dziewczyny nie możemy mieć w głowie jakichkolwiek złych myśli!! Cieszmy się tym szczęściem, które w sobie nosimy i spokojnie czekajmy na rozwiązanie nie stresując przy tym naszych dzieciorków, dla których poród też jest ciężkim przeżyciem i które teraz też powinny zbierać na niego siły. Już nam niedługo zostało, więc postarajmy się być wypoczęte chociaż psychicznie, bo fizycznie nie zawsze już dajemy radę :-)

Niestety, nie dam rady poczytać, co się wydarzyło jak mnie nie było.