AniaSm
Fanka BB :)
hej
cocca ja używam klimatyzatora czasami ,ważne żebyś nie zrobiła zbyt dużej różnicy w temp.
gola a nie macie możliwości zrobienia korekty ?? ja się na sprawach księgowych nie znam i nie wiem w czym księgowa nawaliła ale może da się to jakoś wyprostować , życze ci tego
ponko zdrówka
kasiek może ta gorączka na zęby , zbijaj ją na razie tak jak anek napisała , a do lekarza to jak będzie rosła
u mnie nocka dzisiaj ciężka , najpierw Kuba się obudził z płaczem ok 2 a potem Lenka zaczeła tak strasznie kaszleć że musiałam z nią uciekać do drugiego pokoju żeby wszystkich nie pobudziła ,mam nadzieje że jej szybko minie
cocca ja używam klimatyzatora czasami ,ważne żebyś nie zrobiła zbyt dużej różnicy w temp.

gola a nie macie możliwości zrobienia korekty ?? ja się na sprawach księgowych nie znam i nie wiem w czym księgowa nawaliła ale może da się to jakoś wyprostować , życze ci tego

ponko zdrówka

kasiek może ta gorączka na zęby , zbijaj ją na razie tak jak anek napisała , a do lekarza to jak będzie rosła
u mnie nocka dzisiaj ciężka , najpierw Kuba się obudził z płaczem ok 2 a potem Lenka zaczeła tak strasznie kaszleć że musiałam z nią uciekać do drugiego pokoju żeby wszystkich nie pobudziła ,mam nadzieje że jej szybko minie
dobrze, że mamy garaż bo zaraz by nam auto ukradli...). Naprawa trwała sekundę to pojechaliśmy na plażę, Filipek widział się z małą Kasią (jest też listopadówką czyli o miesiąc młodsza) ale jakoś nie zainteresował się rówieśnicą. Chyba skoro przebywa wśród dorosłych to nie zwraca uwagi na inne dzieci...).
).
Miłego wieczorku kochane, jak któreś chcą słoneczka to ja oddam, temperatura +25 to nie dla mnie, 5 stopni z chęcią podaruję :-)
Ale zgadzam się, że nie mogli wejśc na konto od tak sobie, bez postępowania. Pewnie Gola nam po prostu o tym nie pisała... bo to w sumie dość osobiste sprawy są.
cóż ta baba narobiła? Gola jak by co, to myślę, że możesz i do mnie i onanany na priva napisać - może uda się nam coś pomóc.
.
Boję się, żeby sobie coś z tą nóżką nie porobiła. Wasze dzieci też tak się w wyrku w szczebelki montują?