Cocca
Fanka BB :)
Angie rozmiar F nosiłam w podstawówce
miałam już mały biuścik idąc do komunii, moje 75H sprzed ciąży ma lekko małą miseczkę
jak karmiłam miałam 80J. Wiem, że waga to nie tragedia, niegdy nie byłam szczupła, ale od 3 lat, mam sporą nadwagę, i nawet fizycznie czuję się gorzej, nie jestem taka sprawna jak kiedyś, JAK zrzucę 15 kilo będę zadowolona ze swojego wyglądu (a nie mam tyle samozaparcia do takiego zrzucania) a wcale nie będę jeszcze szczupła...
miałam już mały biuścik idąc do komunii, moje 75H sprzed ciąży ma lekko małą miseczkę
jak karmiłam miałam 80J. Wiem, że waga to nie tragedia, niegdy nie byłam szczupła, ale od 3 lat, mam sporą nadwagę, i nawet fizycznie czuję się gorzej, nie jestem taka sprawna jak kiedyś, JAK zrzucę 15 kilo będę zadowolona ze swojego wyglądu (a nie mam tyle samozaparcia do takiego zrzucania) a wcale nie będę jeszcze szczupła...
mój ciążowy brzuszek, ale jak mam lepsze dni to mi to nie przeszkadza, a mój też mówi że teraz lepiej wyglądam :-)

ale w aucie jak jeżdżę z Lenką to używam, nastawiam tak na 21 stopni i mam nadzieję, że się jej nic nie stanie, w następnym tygodniu wysyłam męża na czyszczenie klimy, bo za miesiąc jedziemy na upragniony urlop nad morze, od nas jest 7h drogi, więc klima będzie jak zbawienie w taką pogodę jak dziś