reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja tez lubię kawę chociaż od początku ciąży prawie w ogóle jej nie piłam a ostatnio to często mnie nachodzi ochota na zimna frappe i kupiłam w rossmannie mama Coffee to taka specjalna kawa dla kobiet w ciąży z witaminami i w smaku nie jest najgorsza :) ja też biorę magnez bo często miałam twardy brzuch moja gin zaleciła mi asmag forte 3x2 tabletki

ewelisia, ja tą z Rossmanna też czasami piję, ale jedna kosztuje ponad 2 zł i czesto sobie na nią nie pozwalam, bo to dla mnie strata kasy. A tak, to ja rano do śniadania piję jedną kawę zwykłą z mlekiem. Ale chyba nie będę miała problemu z odstawieniem jej, jeśli będzie taka konieczność.
A te skurcze Braxtona to miałam może z 3-4 razy. Brzuch mi stwardniał i wszystko mi się ścisnęło w środku. I zaraz puściło jak zmieniłam pozycję, bo gdzieś wyczytałam, że wlaśnie wtedy ten skurcz przechodzi. Zdarzyło mi się to zawsze jak leżałam.
A jeśl dalej będą mi mięśnie drgać, to gin powiedział, że będę przyjmowała większą ilość magnezu.

Dokladnie jak się usiądzie albo położy przechodzi tylko gorzej gdy tak jak ja byłam gdzieś w trasie gdzie nie było ani jak leżeć ani siedzieć :-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Czuje wielkimi krokami zblizajacy sie 3 trymestr. Sapie jak lokomotywa po wejsciu na 2 pietro 4 godzinne latanie po sklepach zdecydowanie nie dla mnie bol brzucha przu kazdym kroku ciagnacy sie az po samo krocze .Marzenie usiasc. Siedzenie e restauracji z kolezanka obiad kawka z ciastem 2 h bol kosci ogonowej nie do wytrzymania. Wstanie z krzesla ciezko jakbym wazyla z 200 kg brzuch boli kosc ogonowa boli. W glowie tylko jedno relax w wannie i lozko .Tak i tu mi najlepiej zadnego bolu i do tego cudowne kopniaczki mojego synka.

reklama
dziewczyny a ja mam coraz silniejsze skurcze dloni :-( to jest straszne, w nocy plakalam bo nie umialam juz wytrzymac co chwile skurcz., mrownienie, dretwienie .. bywalo to znosne jak mialam tylko rano a teraz cala noc i w oby rekach:-(
chyba zmienie magnes na jakis silniejszy bo nie wytrzymam ponad 3 miesiecy z tym bolem :-( baralam aspargin to magnes z potasem ale malo tam tego magnesu a trzeba 6 dziennie brac, maz mowi ze mam kupic cos innego zeby nie brac tylu tabletek jak i tak nie pomaga :-(

mi lekarz na kazdej wizycie bada szyjke , ogolnie zawsze badanie ginekologiczne, pod tym katem jest ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry