reklama

Listopad 2015 :)

reklama
ja chodze do sprawdzonego osteopaty-rehabilitanta bo mi też kregoslup dokucza.Ja mam przepukline krazka ale jak na koniec 6 miesiaca nie jest zle.Mi objawia sie to nie tylko bolem w ledzwiach ale tez klociem w prawej nodze-udo, łydka.Tylko mu mowie w ktorym miejscu jest klocie a on juz wie ktory krag to powoduje i odbarcza to miejsce.

Stokrotka ja chodze prywatnie. Na nfz niestety mi pogorszyli. dużo by pisać ale tylko ten facet mi pomógł. Jak wiesz całe życie teraz trzeba uważać na siebie.to nie są masaze Ani naświetlania. Na rehab na NFZ już nigdy nie pójdę.

Kinia daj znac po wizycie:) 30h jazdy omg nigdy w zyciu tyle nie jechalam... a mnie dzis od rana bolą więzadła czyli co znow mi brzuch rosnie chyba :D kurde ale pieklo sie szykuje na najbliższy tydzień 40st upal. O 13 ide na usg no ciekawa jestem jak tam moja kinder niespodzianka teraz leży i czy da sie ją podejrzeć od przodu ;)

reklama
Moj jedzie 6 oczywiście w ten największy upał całe szczęście ze sie jednak nie zdecydowałam bo bym sie chyba umeczyla
Sylka może złe spałaś i coś sie uścisnęlo dlatego cię bolą wiązadła w którym tyg jesteś już?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry