reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Mam to samo:( chodzić się nie da... Przeszłam jakieś 2km o koniec ciągnie po prawej stronie brzuch strasznie nogi bolą mam dość..., :(((

Czuje wielkimi krokami zblizajacy sie 3 trymestr. Sapie jak lokomotywa po wejsciu na 2 pietro 4 godzinne latanie po sklepach zdecydowanie nie dla mnie bol brzucha przu kazdym kroku ciagnacy sie az po samo krocze .Marzenie usiasc. Siedzenie e restauracji z kolezanka obiad kawka z ciastem 2 h bol kosci ogonowej nie do wytrzymania. Wstanie z krzesla ciezko jakbym wazyla z 200 kg brzuch boli kosc ogonowa boli. W glowie tylko jedno relax w wannie i lozko .Tak i tu mi najlepiej zadnego bolu i do tego cudowne kopniaczki mojego synka.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Stokrotka na apce nie widze suwaczkow, nie mam pojecia co tam pisza :)kegla cwicze mialam niewielki problem z nietrzymaniem moczu w pierwszej ciazy lekarz zalecil i pomoglo. Teraz znowu tak mam.

Dużo kobiet właśnie ma problem w ciąży i po z nietrzymaniem moczu. To normalne.
Właśnie ja lubię siedzieć na apce na tel niż na kompie ale minus nie widać suwaczkow wygole :/

cześć dziewczyny :-)
dziś mój mąż wrócił do pracy :-( czuję się jak by mi ktoś pół serducha wyrwał z piersi. ciężko było się rozstać, to był cudowny miesiąc :-)
raczej nie dam rady nadrobić jednak mam nadzieję że u Was wszystko ok :-) ja czuję się dobrze.choć jak jest zimno i jest niskie ciśnienie to czuję się tak jak bym nie miała czym oddychać.mój synek jest bardzo aktywny w brzuszku

Jak czytam z telefonu przez chrom, nie przez apkę i widzę suwaczki. Na skurcz lydki pomaga mi wstanie na tej nodze na palcach lub w rekach zadarcie stopy do gory pieta w dol.dziś byliśmy w Nowym Aquaparku. Syn się wyszalal a ja mogłam popływać.

Mama głowa boli po odrzuceniu kofeiny. To jak narkotyk. U mnie tak było. Odkąd nie pije głowa boli mnie sr raz na 3 mce czyli rzadko. A jak nie wypijajam z rana tak jak zawsze to bolała reszte dnia. Wiec musialam pic regularnie. Teraz nie mam juz problemu Bo nie pijam.

A ja tam kegla nie ćwiczę bo mam dziurawa głowę i zapominam i tyle swoją droga stokrotka nie wiem czy ja dobrze zrozumiałam twój wpis ale mięśnie kegla są w pochwie i nijak sie maja do kręgosłupa :) ja dziś polazilam trochę jedno jest pewne czuje sie jak słonik i ciągnie mnie w jedna stronę coś mi sie chyba ośrodek ciężkości zmienia i macica uciska żołądek cieżko mi Łojej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry