Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja juz w domu ona ja juz lykam magne b6 3x2 i skurczy uff nie mam a były i na pewno tez rozluznia brzuch, wiezadla bo na urlopie jak mi sie skończył to i mnie zaczelo wszystko bolec po jednym dniu nie brania. Mi poki co wystarcza tyle i oby tak zostalo.
Ja Kasia lubię bezkofeinowa nescafe ona jest z niebieska zakretka. Ale ostatnio mój kupił mi w lidlu zwykła kawę bezkofeinowa i też jest dobra.
Kinia myślę że takie delikatne wstrząsy nie zaszkodza dziecku
Ja biorę MagVit 2tab. Odpowiedmik magne b6 a jest tanszy i tez jest lekiem. Wchlanialnosc podobno 90% bo to mleczan magnezu. Kawa wyplukuje magnez wiec trzeba zwiekszac dawki. Polozna mowila zeby na 2 tyg przed porodem odstawic magnez bo zaburza skurcze i wydluza porod. Pewnie cos w tym jest ale przez skurcze łydek nie byłam w stanie.
O wlasnie mialam pytac czy ktoras zna tansza wersje mgne b6 bo choleera opakowanie idzie w mig. Obiecalam sobie ze teraz po urlopowej koszmarnej diecie biore sie za zdrowe odżywianie. Juz moge jesc wszystko praktycznie to czas zadbac o wlasciwa diete bogata wlasnie w to czego nam tak ubywa czyli magnez potas zelazo.. no i rybek więcej bo dha.
hej ja skurczy nie mam na szczęście póki co, ostatnio też staram się jeszcze bardziej dbać o dietę i np. rano jem jaglankę z suszonymi morelami, pestkami dyni i bananem, daje mi dużo energii i pełno witamin mam nadzieję, że wyniki dalej będę mieć dobre, bo z suplementami to wiadomo, przyswajalność tak niska, że aż szkoda gadać :/
Kobitki pytanie na goraco grillowalismy z znajomymi i urzadlila mnie w palca pszczola jak chcialam ja odgonic... pieklo szczypalo M mowi ze zadlo wyciagnal mialam rumien z 2h ale potem znikl i narazie ok nigdy nie mialam zadnej alergii itp ale moja siostra ma i zawsze ma w apteczce leki antyhistaminowe....?
Anushka, ale o co pytasz? Nie bierz żadnych leków, jak nie puchniesz. Gdybyś była uczulona to przez te 2h na pewno już byś wylądowała w szpitalu i tam by Ci dali odpowiednie leki, bo wtedy człowiek bardzo puchnie.