reklama

Listopad 2015 :)

Mój kochany śpi po nocce, a ja zaraz się biorę za obiad. Mama zrobiła pycha krupnik, to ja robię drugie danie :) i pogoda się rozkręca, więc może po obiedzie wezmę książkę i wyjdę na ławkę poczytać :)

reklama
Chyba wezmę żółć ale jeszcze muszę zobaczyć czy pasuje napewno brąz był by dobry ale trochę ciemny chyba tez sobie jutro krupniczek zrobię bo wieki nie jadłam kasieczna a na jakiej kaszy? Twoja mama robi

U mnie dzisiaj pogoda ładna idealna na spacerek albo plażowanie :) szkoda ze opalać się nie możnaa zresztą gdzie z takim brzuchem w stroju. dzisiaj nad ranem dostałam takiego skurczu w łydce że masakra, przez kilka h mnie jeszcze potem łydka bolała ja chodziłam :(

Ona nie zazdroszczę skurczu bierz więcej magnezu szczególnie przed snem
Można wziąć dodatkowy a jak już złapie to trzeba rozładować najlepiej poproś chopa poboli i przestanie ale trzeba rozmasowac ja narazie sie na plazing nie wybieram bo jeszcze zakupy mi dziś zostały

U mnie dzisiaj pogoda ładna idealna na spacerek albo plażowanie :) szkoda ze opalać się nie możnaa zresztą gdzie z takim brzuchem w stroju. dzisiaj nad ranem dostałam takiego skurczu w łydce że masakra, przez kilka h mnie jeszcze potem łydka bolała ja chodziłam :(

niestety piewrsze co trzeba zrobic przy skurczuto od razu na maxa wyprostowac noge jest to chwilowy ból nie do zniesienia ale potem szybko odpuszcza natomiast jak sie tego nie zrobi to to spiecie wlasnie trzyma bardzo długo potem i boli

Właśnie wyprostowalam nogę odrazu i zaczęłam to masować. Ból okropny a potem miałam taka jakąś twarda łydke i bolało przy chodzeniu. Dawno nie miałam aż takiego skurczu. Bo ogólnie często dretwieja mi nogi i mam skurcze ostatnio

reklama
Nie bo mam tam od jakiegoś miesiaca, a wizytę mam za niecałe trzy tygodnie dopiero. Bo teraz była.długa przerwa między wizytach aż 8 tyg. Zdarzało mi się to wcześniej ale sporadycznie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry