reklama

Listopad 2015 :)

No w zasadzie naturalne ze odradzaja jak ciaze prowadzi polozna no bo logiczne ze ona takiego nie zrobi. Co jak co ale to jedna z nielicznych rzeczy w Polsxe ktora jest zajebista ze tak sie dba o te malenstwa

reklama
Cześć kobitki. Co tak cichutko tutaj? Jak pogoda u Was? Bo u mnie kolejny dzień chłodno. Niby 18 st i trochę słońca, ale oczekuje się czegoś więcej po pierwszym dniu sierpnia.

Ja piore i piore , wszystko piore obicia z kanap z foteli ubrania posciele co mi wpadnie w rece i myje podlogi chociaz z tym mam problem bo brzuch przy tej czynnosci mocno mi sie stawia i musze na raty

Moj polazł do roboty bo musiał nie jestem zachwycona tym faktem zjadłam czekoladę na spole z córka taka duża i takie ida kopy z każdej strony w sumie to z dwóch stron oglądałam dziś pare stronek o aranżacji pokoików muszę zamówić minky mam pokój zielony i tak myśle jaki kolor pasuje ?

Mama Ja mysle ze do zieleni pasuje kazdy kolor natury, czyli żółty, niebieski i brąz. Nic nie stoi na przeszkodzie zeby minky bylorównież kolorowe wlasnie o z tymi barwam i:-) lub którys z powyzszych.

Kinia szerokiej drogi i milego wypoczynku w PL

reklama
Ja wam zazdroszczę jedzenia czekolady ja unikam nawet w małych ilościach bo później atrakcje z wypróżnieniem się gwarantowane...Do zielonego szczerze ciężko sama u mamy mam zielony pokój i chyba nigdy go nie umebluje chociaż brat nie raz proponował żeby kupić jakieś meble bo on w pustostanie nie będzie mieszkał:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry