reklama

Listopad 2015 :)

Ale gadałem kinia z mamą i mówi że ona pół ciąży tak miała i że to niby normalne, brała tylko magnez na to. A jej jeszcze dodatkowo puchly nogi na sam koniec.
Mama290 ile ty lykasz tego magnezu na dzień?

reklama
Stokrotka biorę magne b6 lekarz mamie przepisał by mi z pl wysłała. Piszę żeby brać dwie tabletki, biorę jedna a ostatnio jak mi kolatania przestały to przestałam głupia brać i muszę brać jednak dalej.
Ja akurat kinia nie umiem zrezygnowac z kawy ale pije tylko jedna rozpuszczalna na dzień a jak mam ochotę na jeszcze bo ja lubię kawę to mam taką bezkofeinowa. A wczoraj wypiłam dwie normalne jedna w domu druga na mieście bo.miałam.ochotę na kawę :p

1200 biorę magnezu ale wchłania sie gdzieś na poziomie 30% ale mnie skurcze nie łapią biorę profilaktycznie na ciągnięcia brzucha odkąd zwiększyłam dawkę to mam tylko z wysiłku ciągniecie w pachwinie ja miałam skurcze łydek w pierwszej ciąży istny koszmar pół nocy potrafiłam przepłakać
Ja pije dwie kawy bo mam niskie ciśnienia wczoraj miałam 90/40 wieczorem a przy Mac wku..... Mam 100/50 w szpitalu jak chcą powstrzymać skurcze dają jeszcze większe dawki magnezu ale jego nie przedawkujesz bo organizm pobierze swoje a resztę wysikasz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aa to w takim Razie mogę Lykac nawet dwie. Ja mogę ogólnie wypić max dwie bo czasem jak wypije trzy to mi aż w głowie pulsuje jak za dużo kawy i oko skacze. Przydatna jest kawa bezkofeinowa bo ja bez kawy nie umiem lubię jej smak

Ja uwielbiam kawe z kawiarki mocna dobra ale niestety teraz sie z nia rozstalam bo faktycznie skurcze bardzo nasila.
Doszla mi anemia kurde ja tak nie chce zelaza bo ja juz raz w tyg do ubikacji chodze a po zelazie to chyba zaczne raz w miesiacu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry