reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Tylko ja się obawiam, że to nie jest pochodzenia jelitowego i espumisan może mi nie pomóc. U mnie to bardziej taka jakby po wysiłku tylko, że ja prawie nic nie robię a to mnie potrafi złapać nawet jak leżę :-(

Reni mnie taka kolka męczyła jak po pół dnia nic nie robienia mało ruszania się wybrałam się z M na spacer nie szliśmy szybko wręcz w żółwim tępię też mnie to zaniepokoiło ale przyszłam do domu położyłam się i przeszło

ja pracuję jeszcze ok 2 tygodnie i też idę na l4. a urlop macierzyński planuję roczny od razu tak by móc trochę podchować drugą córeczkę. no chyba że będzie taka potrzeba w pracy to wróci się szybciej

Yyy a dlaczego nue wolno dopochwowych usg ? Jak wspolzyc mozna to i usg mozna mi sprawdza,wlasnie na usg dopochwowym .

Co do jedzenia to ja uwazam ze nie ma zle z glodu czlowiek nie umrze a ze my rozbestwione po prostu jestesmy to nam nie smakuje, powiem wam ze w kazdym chyba szpitalu z tego co slysze na poloznictwie daja jesc to co wszystkim bo ja w pierwszy dzien po porodzie kapusniak mialam ale karmilam jadlam wszystko i mlodemu nic nie bylo.

Co do tych braxtonow to ja mam do 10 na dobe ale dzienie nie boli mnie brzuch wtedy ale krzyz nie wiem dlaczego. Za tydzien nastepna wizyta . pozostalo ok 2.5 miesiaca do cc hmmm nie wiem czy sie cieszyc czy nie ho z jednej strony koniec slonia mozna brac sie za siebie ale z drugiej dopiero sie cyrk zacznie :-)

Claudia moja matka pracowała przez pewien czas w szpitalnym cateringu który obsługiwał kilkanaście szpitali w łódzkim kromki chleba wyliczone to samo z wędlina a jak im sie zupa wylała w transporcie to dolali wody dorzucili kostkę rosołowa i dali herbata najtańsza wiadomo w rożnych częściach polski pewnie jest inaczej to tylko 5 zł na osobę wiec szału nie ma co do usg dopochwowego to szkodliwe nie jest ale nie ma co przesadzać z badaniem ręcznym bo jednak szyjka delikatna jest i nie ma co za dużo przy niej gmerwac nawet who nie rekomenduje takiego badania zbyt często ja mam skurcze braxt może z trzy dziennie zawsze wieczorem albo jak leżę w wannie teraz jest ich mniej ale za to gozej mi sie przekręcać

Malaja ja pracuje i mam zamiar pracowac do poczatku listopada i potem isc na rok macierzyskiego .... no ale zobaczymy jak bedzie .... a czemu ty tak szybko do pracy wracasz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry