reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Mi po porodzie rozeszło się spojenie i byłam przez 2 tyg jak sparaliżowana. Załatwiałam się do basenu na który położna musiała mnie wciągać bo nawet pupy nie byłam w stanie podnieść :zawstydzona/y: A najgorsze było to że nawet się nie mogłam przez tyle czasu po porodzie wykąpać. Dlatego teraz grozi mi cc ale to się jeszcze zobaczy.
Ale mojej koleżance się w trakcie ciąży spanie rozchodziło a po porodzie było ok.

Teraz poczekamy na porody ciekawe czy komuś nie wyjdzie niespodzianka :) mnie sąsiadka zaglądała ostatnio bo paczki odbiera odemnie i z takim rozgoryczeniem w głosie ze ja w ciąży a ona nic nie zauważyła hehrhehe teraz trudno nie zauważyć wyglądam jakbym połknęła piłkę od kosza :) moja córka jest kochana i wogole ale tak piszczy i sie drze ze wole 10 chłopców chować dziecię mnie kopie dziś niemiłosiernie a już wczoraj sie schizowalam bo cały wieczór nic nawet latarka nie pomagała

Mi lekarka kazala juz do konca ciazy siedziec w domu i sie oszczedzac ... dzis po tym badaniu to mnie tak boli ze sie wysiusisc nie moge .... denerwuje sie tym oby sie nie rozeszlo jeszcze wiecej do konca ciaxy ....

Sylka, gratuluje! No to juz chyba wszystkie wiemy kogo nosimy w brzuszku.
Kinia, dbaj i oszczedzaj sie!
Malaja, ja tez juz wypatruje listopada. Fizycznie mi ciezko, brzuch duzy, duszno, ciezko sie oddycha. Wiem, ze w listopadzie bedzie hardcore ale... fizycznie bede duzo sprawniejsza.
Kwestie porodu juz u mnie wstepnie omawiane, szczegoly bedziemy dogadywac na nastepnej wizycie.

Czyli nie tylko ja zaczęłam w ostatnim tygodniu mieć dość momentami:) juz ciężej wstać czy chodzić no ciagnie:-)
Dobrze ze jakoś sypiam:-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

a ja dziś pierwszy raz w życiu zauważyłam, że mam spuchnięte stopy!!!!!!!!!!! :szok:
tą glukozę lepiej wypić z cytryną czy bez? przepraszam, że ja wciąż o tym samym ...
Sylka gratuluję synków, ale czad :-)

Gosikkk ja pije bez bo np. U mnie w laboratorium mówią ze cytryna może wpływać na wynik. Po prostu jak wypije szybko to potem pije kilka lyczkow wody i jest ok.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kinia koniecznie sluchaj zalecen i dbaj o siebie. I zero pracowania itp. Dzieki dziewczyny ciesze sie ze juz wiem i kazda informacja bylaby cudowna :) zobaczymy czy kiedys zrobimy podejscie do corki ;) co do doktorki to hmm zdarza sie szczególnie w takim tyg jak 17 mogl sie siusiak gdzieś przykleic. Jak mama290 mowi zobaczymy czy nie będzie psikusow po porodzie hihi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry