reklama

Listopad 2015 :)

Pisałyście ostatnio, że trochę strach mieć skorpiona. Że może waga lepsza. A u mnie w domu jest tak:

Moja mama to waga. Jest bardzo skoncentrowana na sobie i nawet nie zapyta jak się czuję. Nawet na święta potrafi nie przyjechać (ma 25km) bo woli sobie w domu od pracy odpocząć.

Za to moja babcia od strony mamy jest skorpionem. Babcia jest najłagodniejszą i najbardziej cierpliwą osobą jaką znam i całym sercem jest oddana rodzinie. Nic nie myśli o sobie. Aż mnie to denerwuje bo daje się synowej traktować jak służącą.

reklama
ewel, uwierz mi, bedziesz jadla slodkie hehe :P
No zleci czas, za pewne bedziesz wychodzila i do domu - na spokojnie.

Zle spalam, jak juz sie ulozylam to Młoda kopała i sie przewracalam z boku na bok i jeszcze na plecy, jakos zasnelam ale potem mi duszno bylo.
Ech dogodzić :P

Potwierdzam. Ochota na slodkie po glukozie nie mija ;-) No... moze tego samego dnia na slodkie czlowiek patrzec nie moze ale juz nastepnego. Same wiecie :)
Co do skorpionow to ja nie trafilam w zyciu na fajnego wiec moja Hanula bedzie wyjatkiem od reguly :)

Widzisz a ja znam kilku skorpionow w otoczeniu rodzinnym i chyba trafily mi sie te typowe ksiazkowe wredne samolubne ciezkie skorpiony zas moj tato byl waga i to byl dobru bardzo zaradny czlowiek tory potrafil rozwiazac kazdy problem i zawsze wyjsc na swoje. Niby nie jestem przesadna ale jakos tak chyba chce ulatwic start w dosc ciezkie zycie mojemu dziecku i wybieram tez silne imie moze to nic nie znaczy ale jesli ma jakis wpluw to lepiej zeby pozytywny

Ja mam już w domu skorpiona mego chopa ciężki charakter moj ojciec i siostra waga jak była mała to taka słodka i sie wszyscy trzęśli nad nią a ja zaplanowałam zbrodnie i dałam jej landrynkev omalo sie nie udusiła :) w domu już mam dwie panny dwa byki i teraz skorpion do pary :)

Widziałam fajny artykuł na Gazeta.pl o znieczuleniach tylko wchodziłam przez aplikacje i za cholerę nie moge znaleść linka jak macie ochotę poczytać to poszukajcie z poziomu komputera

A u mnie zalezy od zaplanowanego cc , albo bedzie waga albo skorpuon. Ja urodzilam sie 23 pazdxiernika i raz jest to koniec wagi a ra poczatek skorpiona. Nie ukrywam ze mam ciezki charakter ale tez potrafie byc ta spokojna osoba z artystyczna dusza. Kiedys taki chlopak byl u atrologa i poprosil o opis mojej osoby i ten potwierdzil ze takie osoby posiadaja cechy charakteru z obu znakow w zaleznosci od sytuacji

W każdym razie jest nadzieja, że są wyjątki od reguły :)
Ja też niby przesądna nie jestem ale też na znaczenie imion spoglądam przed wyborem tego dla dziecka.

Byłam 6 lat temu u wróżki, takiej z polecenia. Dużo znajomych u niej było i podobno wszystko się sprawdza. Mi powiedziała że będę się leczyć żeby zajść w ciążę. Będę miała synka ale tylko raz w ciążę zajdę. No i o drugą ciążę rzeczywiście walczyłam ale się udało. I tylko niepotrzebnie się podczas leczenia tą głupią wróżbą dodatkowo dobijałam.

reklama
Ester mi tez kiedys wrozka powiedziala ze ja tylko syna bede miala i nie urodze wiecej dzieci. I na poczatku ciazy t
roche sie stresowalam ze cos moze byc nie tak a tu prosze juz jestesny na ostatniej prostej i bobas bedzie w domu :-)
A moze przepowiadala nam to ta sama hahhaha i ma jedna gadke dla wszystkich.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry