reklama

Listopad 2015 :)

Co wróżenia to moja babcie kładzie karty hehehe sprawdza sie 95% ja czasem nic nie muszę mowić a ona wszystko już wie jeszcze zanim zaszłam to mi powiedziała ze bedzie jeszcze jeden chłopiec i mowię jej głupoty widzisz bedzie dziewczynka i proszę :) jak sie jej złe śni to dzwoni do mnie żebym uważała ale trafiła z wszystkimi ważniejszymi rzeczami powiedziała mi o zmianie domu i za dwa miesiące sie przeprowadziliśmy a wogole o tym nie myślałam napisała mi esa ze mam dostać jakaś większa Kasę tak myśle skąd niby a tu zwrot z ubezpieczalni dostałam wiec ja słucham co mówi nie wszystko do końca biorę do siebie ale dużo sie sprawdza

reklama
Oj ja nie patrze ani na znaki ani horoskopy wrozby itp. Zupelnie w to nie wierze. Jestem bliźniakiem czyli niby dwie twarze itp.. a z tego znaku to mi tylko wyszlo ze bede miec blizniaki hehe.

Dziewczyny nawet nie mówcie mój M to skorpion i jak mały się poda na tatusia to chyba się załamie:(
Ja już z rana plac odwiedziłam ale wracałam to już słońce prażyło niestety dziś pełno załatwień i nie posiedzę sobie w chłodnym domu:(

Hej kobitki sylka gratulacje :) juz wyprawke mozesz kompletowac :)
Ja dzis z domu nie wychodze masakra jaka duchota znowu bede sie modlic o burze :)
Dzis pierwszy raz w zyciu robie bigos bo tak mi sie chce ze masakra :) zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ja jestem skorpionem :) lekkiego charakteru nie mam ale sadze ze dzieki temu w zyciu cos juz osiagnelam i z kazdej sytuacji wybrne :)
W horoskopy wrozki itp nie wierze bo nigdy nic mi sie nie sprawdzilo przynajmniej narazie :) Moj M to baran a synek raczek drugi zobaczymy albo bedzie drugi skorpion po mamusi albo strzelec jak przenosze :)

Ja wodnik najgorszy układ mam z panna skorpionem i bykiem hehrhehe wyprowadzam sie :) gotuje barszczyk chyba mi sie zaraz rozgotują buraczki na amen

Ja blizniak spokojna jestem i zawsze musze miec jakis cel do ktorego daze :) czy dwie twarze zdecydowanie nie jestem szczera do bolu. Corka wodnik charakterna, maz strzelec nerwus . Rodzice wagi zimni jak lod. Siostra panna egoistka.heh ale podsumowalam :D niby strzelec i blizniak ideanie do siebie pasuja.

Ewel myślałam dziś o Tobie w trakcie krzywej cukrowej, dałam radę, zasłabłam tylko raz przed 1 pobraniem, ta glukoza cytrynowa to był dobry wybór, jednak smakuje znacznie łagodniej. Pani w lab. była w szoku, że jestem w ciąży, kiedyś opowiem córci, że nikt nie wierzył, że nosiłam ją pod sercem :-D
Ja na znaki zodiaku nigdy nie patrzę, to bzdura, każdy człowiek jest inny, najgorsza w rodzinie jest moja babcia - Byk, ale nie skreślam przez to wszystkich ludzi spod tego znaku ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry