reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Alex to tez damskie imie :( bedziemy zmieniac
Bo nie chcemy imienia ktore jest zarowno dla chlopca jak i dziewczynki. I teraz mega problem jak bedzie nazywal sie nasz syn ...

Ostatnia edycja:
Finkema ja mam alexandra ale wszędzie jest alex a w domu Olo ale moja córka mówi ze ma w szkole pana alexa i kolegę z klasy wiec raczej imię unisex a nie ze dziewczęce

mnie też boli głowa ale jeszcze nie aż tak żeby brać apap. myślę, że to przez duchotę. jakoś mi niedobrze też. i słabo jakoś. nie chcę już tych upaŁÓW :szok:\
bigos bym zjadła, ale w tą gorączkę wolałabym żeby ktoś mi przyniósł niż sama miałabym gotować :-D
dziś wypiłam szklankę redsa malinowego, no nie mogłam się powstrzymać tak mi się chce piwa !!!!!!!!!!!
słyszałam ,ze skorpiony mają cięzki charakter, moja mama to skorpion i łatwa w obsłudze nie jest :-) nawet nie zastanawiałam się jaki znak zoodiaku będzie miała córka. ja jestem koziorożec, mój to byk, styarszak tez byk a średniak bliźniak :-)

Miałam zle wyniki, lekarz przepisal mi Żelazek. Za tydzien ide na badania i mam nadzieje ze bedzie lepiej :).

Moze glowy was bola bo malo dzis pilyscie? Tez tak mialam w upaly, wiec nie zapominajcie o nawadnianiu :)

Wspolczuje bolu glowy i faktycznie musimy duuuzo pić. Kinia ja biore magne b6 3x2. Kurde szukalam zamiennika ale każdy inny ma duzo mniej b6 i tak pomyślałam ze moza dr karze mi ten bo sie lepiej przyswaja? Kupiłam dzis w necie kilka op. Bo szybko schodzi. Ja dzis sie czuje byle jak taka rozlazla jestem. Kurde musze isc na morfologie i glukoze najdalej w poniedziałek a te upaly nie mają zamiaru sie skończyć.

reklama
Polecam wam kupowanie lekow przez internet - duzo tansze sa :)
Ostatnio zaplacilam 50 zl za witaminy i magnez (2 opakowania) a apteka to dbam o zdrowie zamawia sie przez internet i odbiera w aptece wg. miejsca zamieszkania (za darmo) oczywiscie jak macie taka mozliwosc.
Ja tak bede kupowala leki, kosmetyki, trzeba sobie ulatwiac zycie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry