reklama

Listopad 2015 :)

Ja zamawialam na gemini ceny mają konkurencyjne szkoda tylko ze nie ma darmowej wysylki od jakiejś kwoty. Dziewczyny a jak tam u was ze szkolami rodzenia. Ja ide od 17go juz. Dwa razy w tyg po dwie godziny. W sumie 7 spotkań. W godz. 19-21.

reklama
Wspolczuje bolu glowy i faktycznie musimy duuuzo pić. Kinia ja biore magne b6 3x2. Kurde szukalam zamiennika ale każdy inny ma duzo mniej b6 i tak pomyślałam ze moza dr karze mi ten bo sie lepiej przyswaja? Kupiłam dzis w necie kilka op. Bo szybko schodzi. Ja dzis sie czuje byle jak taka rozlazla jestem. Kurde musze isc na morfologie i glukoze najdalej w poniedziałek a te upaly nie mają zamiaru sie skończyć.
Zamiennik i też lek magvit b6

Ja zamawialam na gemini ceny mają konkurencyjne szkoda tylko ze nie ma darmowej wysylki od jakiejś kwoty. Dziewczyny a jak tam u was ze szkolami rodzenia. Ja ide od 17go juz. Dwa razy w tyg po dwie godziny. W sumie 7 spotkań. W godz. 19-21.

Aptekagemini od 300 zł kurier gratis od 150 odbiór w wybranych aptekach. Spory asortyment i chyba najtańsza.

Polecam wam kupowanie lekow przez internet - duzo tansze sa :)
Ostatnio zaplacilam 50 zl za witaminy i magnez (2 opakowania) a apteka to dbam o zdrowie zamawia sie przez internet i odbiera w aptece wg. miejsca zamieszkania (za darmo) oczywiscie jak macie taka mozliwosc.
Ja tak bede kupowala leki, kosmetyki, trzeba sobie ulatwiac zycie ;)
tez u nich tak zamawiam, zauwazyłam przy okazji ze nawet u nich jest duze przebicie cenowe miedzy zamawianiem internetowym a cenami w stacjonarnej aptece. w dzien jak odbieralam moje zamowienie, tabletki ktore brałam byly wystawione w cenie 21zl wyzszej.

W doz wg mnie jest bardzo drogo moje witaminy kosztują tam 56zl a w Gemini 36 wiec jest spora różnica cenowa.. Ja właśnie zamówiłam w Gemini wszystko dla siebie i dzidzi czego potrzebuje, myślę że naprawdę warto. Ceny mają dużo niższe niż w innych aptekach.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Sylka kurier i tak tani jest w Gemini :) zazwyczaj 20zl u nich 12.45 chyba:) ja zaczynam szkole rodzenia 25 sierpnia. Właśnie ktoś chodzić miał na Karowa jak ja tylko zaczyna wcześniej. Kto to był....?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ewel potwierdzam. Ja duże zakupy robię od lat w Gemini albo w sieci aptek Avena w moim mieście (baaaardzo tanie). DOZ tylko sporadycznie bo wcale tanio nie jest. Jak Twoje wyniki krzywej ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry