reklama

Listopad 2015 :)

Super gratulacje a co do morfologii koniecznie bierz witaminy (teraz dziecko gromadzi tkankę i dodatkowo Cię osłabia), na pewno dostaniesz też żelazo. Ja jutro odbieram wyniki razem z posiewem

reklama
A to naweg nie zwróciłam uwagi na koszt przesylki. Witamini zamowilam i biore omegamed dha max. Drogie jak cholera ale mają to co najwazniejsze tylko cholera bez żelaza a tez pewnie mi zlecialo dzieciaki z nas ciągną :)

Aleali właśnie musze do nich wrócić bo przestałam brać gdy morfologie miałam dobra... Zamówiłam je w Gemini i nie wiem czy dziś sobie nie kupić biofer zanim przyjdą ktoś brał?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja brałam femibion Natal 2 z dha ale doktorka pow ze nie ma co się faszerowac wit jak wyniki takie dobre wiec kupiłam omegamed dha, aj z tymi wynikami :))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

W doz wg mnie jest bardzo drogo moje witaminy kosztują tam 56zl a w Gemini 36 wiec jest spora różnica cenowa.. Ja właśnie zamówiłam w Gemini wszystko dla siebie i dzidzi czego potrzebuje, myślę że naprawdę warto. Ceny mają dużo niższe niż w innych aptekach.
Dobrze widze ze w Gemini trzeba zrobic zakupy za 150zł zeby miec darmowa przesylke?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry