reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny te co już kupowały te wszystkie rzeczy do szpitala jakie najlepiej kupić te wkładki laktacyjne podpaski, podkłady, majtki poporodowe kosmetyki dla malucha itp. Chciałam zamówić to z tej apteki internetowej ale nie bardzo wiem jakie wybrać.

reklama
Ewelisia ja majtek poprodowych np. Nie kupuje wole normalne, siostra mówiła mi ze u niej się nie spr ale pewnie ile ludzi tyle opinii. Do pupy zamawialam bepanthen, octanisept, płatki kosmetyczne dla dzidzi, bobotic krople na kolke wole mieć, czopki paracetamol, witaminę D i k dla. Dzidzi od 2 tyg się podaje twist off, alantan plus, podkłady zamawialam canpola, podkłady higieniczne na łóżko seni soft, sterimar baby spray soli fizjologicznej, marimer aspirator do noska, do kąpieli z ziajki płyn nagluszczajacy i oliwke :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Tez zestaw do paznokci możesz zamówić, kompresy jalowe, wkładki laktacyjne ja kupowałam nuka, sól fizjologiczna tez, alantandermoline. Może reszta podpowie co jeszcze kupowaly:)

Haha z twojej listy polowy jeszcze nie mam :D ale dużo rzeczy sobie daruje tylko niezbędniki reszta wyjdzie w praniu a to groszowe wiec mozna kupić w normalnej aptece. Ja podklady i wkładki zamawialam na czuja chyba nie ma większych różnic.

Co się sprawdzi wyjdzie w praniu, coś trzeba mieć żeby wypróbować :) ja wybrałam takie kosmetyki ale nie narzucam nic każdy robi zakupy pod siebie wiadomo :)

reklama
Zrezygnowalismy z Alexa bo to damsko meskie imie i znajac naszego pecha nasz Alex mialby kolezanke w klasie tez z takim imieniem . A dzieciom trzeba ulatwiac zycie a nie swiadomie je jeszcze utrudniac. A dzieci sa niektore podle by smialy sie ze ms babskie imie. I postanowilismy z mezem ze nie bedziemy komplikowac . Corce podoba sie Kacper mi Alan mezowi Marcel :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry