reklama

Listopad 2015 :)

Agami...pełna samoobsługa. Dobrze, że obiadów nie musiałaś sobie sama gotować :)

W szpitalu w którym mam rodzić ponoć jest wszystko- tz podkłady na łóżko i te grube podpaski też, ale wolę mieć swoje
Ubranka też daje szpital
Pampersy rzekomo też, ale też zabiorę swoje.

Ale na to jeszcze czas. Pakowanie torby zacznę w październiku.

reklama
U mnie pobiorą krew bez kosztów ale ja jestem z programie badawczym i dlatego będę mieć dostęp w razie wu ale cześć pójdzie dla dawców ale ile to kosztuje to wogole sie nie orientuje

Dziewczyny te co już kupowały te wszystkie rzeczy do szpitala jakie najlepiej kupić te wkładki laktacyjne podpaski, podkłady, majtki poporodowe kosmetyki dla malucha itp. Chciałam zamówić to z tej apteki internetowej ale nie bardzo wiem jakie wybrać.

Powiem tak moja polozna powiedziala ze lekarze nie chca dla mam tych majtek ale one same podpowiadaja zeby nic nie miec na wizycie a pozniej najzdrowiej bawelniane majtki a nie te jednorazowe bo sa sztuczne i zle sie goi wiec ja kupilam 5 par ciazowych czarnych fig i dalam do walizki , co do wkladek laktacyjnych to w poprzednim karmieniu mialam rozne i jak dla mnie wszystkie sa takie same wiec kupilam teraz z tesco firmy tesco tanie a tez dobre, wkladki poporodowe mam 10 szt z canpol i paczke 10 szt zwyklych podpasek takich na noc z alweys , podklady na lozko 10 szt 60x90 z bella wielka paka tego jest ale taka sama z semi tylko papmers chyba ma takie cienkie ze ta paczka jest sporo mniejsza. Dla malucha mam paczke pampers 1 do szpitala do tylka linomag krem i maly pojemniczek sudocremu w razie W jak wrocimy do domu to chce recepte na masc posladkowa bo jest najlepsza no i chyba tyle.

No polozna powiedzila ze duzo mam ktore uzywaly tych majtek ma rozne zapalenia a po bawelnianych nie i zreszta bawelniane wygodniejsze a jak mam byc bez nich i dawac glupia tylko na wizytach to spoko. Ja tez octanisept biorem mam w domy bo my to na wszystko pryskamy staniki ide sobie kupic dzisiaj do tesco jak juz slonce zejdzie bo jest wyprzedaz 50% a ja nie chce do karmienia tylko zwykly a szkoda dac mi duzo kasy bo za chwile cycki wroca to mikro rozmiarow i zas je wywale

Do mnie majty z siaty tez nie przemawiają jakieś takie mam zwykle czarne bawełniane po idą w kosz staników mam pare ale tez zwykle nie jakieś wyszukane ważne żeby spełniły swoją role pare bluzek rozpinanych nie mam zamiaru gdzieś sie włóczyć i karmić wiec w domu to moge sobie założyć co chce znajome mam w miarę kumate nie przylecą zaraz na drugi dzień wogole pierwsze kilkanaście dni w domu spędzę w łożku żeby sie zgrać z dzieckiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry