reklama

Listopad 2015 :)

Kasia dzięki za informacje :) właśnie sama dziś sprawdzalam i ten biofer ma 9mg żelaza a witaminy które brałam mają 28mg żelaza wiec spora różnica. Wracam do nich a w piątek zobaczę co powie doktorka.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Czesc dziewczyny mam nadzieje ze u Was wszystko ok. nie moge was nadrobic bo bardzo aktywnie spedzamy urlop ale jutro mam wolny dzien bo M jedzie na budowe to moze uda mi sie wszystko przeczytac...

mam nadzieje, że te upały się wreszcie skończą .... jutro mam glukozę, pewnie dziś nie zasnę z wrażenia. Tam gdzie zamierzam rodzić, dla dziecka trzeba mieć pampersy i chusteczki nawilżające, a dla mnie koszulę nocną, gacie bawełniane, wielkie podpaski no i kosmetyki i kapcie i ręcznik i stanik do karmienia. Mam już spakowaną torbę tylko dla siebie w razie W - piżamę, kapcie, ręczniki, mini kosmetyki.
W tej ciąży wyostrzył mi się węch, wszystko mi śmierdzi, mam tego dosyć. Przed chwilą Inka - nasz kot puściła bąka i musiałam wyjść na balkon. Poddaje się. No bez kitu mam węch jak pies myśliwski.

Gosikkk nie przejmuj się ja też jutro na glukozę się wybieram ale kupiłam sobie tą niby z cytrynką zobaczymy czy to przejdzie mi przez gardło:D Ale bardziej boje się wizyty w poniedziałek i co gin powie na moją anemię muszę spytać jutro w laboratorium czy mogła bym sprawdzić jakoś wyniki wcześniej niż oni wyślą do przychodni bo do poniedziałku chyba nie wytrzymam

Ja po ostatnim cc po dwóch dniach byłam na chodzie w pełni teraz ma buc tak samo a moje przylepki idą od września do przędszkola ale zaczynaja bunty wprowadzać i mamy kocioł mały teraz nieraz muszę ich zabierać ze sobą do toalety bo ciagle ma ma ma ale zaczęli chodzić ładnie za rękę wiec jest duży postęp szkoda ze nocnik już im tak dobrze nie idzie :)

Jeju jak ja wam zazdroszecze poprzednich cc i moze faktycznie to tak ma byc. Ja przeszlam koszmarnie i 3 miesiace wyprostowac sie nie moglam wiec teraz licze ze moze serio po 2 dniach bedzie git

Claudia ja po pierwszej chodziłam garbata przez miesiąc ojciec sie ze mnie śmiał ze już mi tak zostanie jednak masz świadomość co cię czeka i tak na spokojnie sie podchodzi przynajmniej ja tak mam

reklama
No w zasadzie tak jestem spokojna bo wiem co mnie czeka wiadomo boje sie bo to jednak powazna operacja ale tak czy siak juz nie moge doczekac sie pazdziernika az ja wyciagna bo ja ciezko ta ciaze znosze i chcialabym ja juz miec na swiecie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry