reklama

Listopad 2015 :)

Tak bo z ostatniej miesiaczki jest termin na ostatni pazdziernik, a z usg na listopad, a jak pewnie wiesz to na suwaku ustawia sie ostatni dzien miesiaczki. Nie licze ze urodze w pazdzierniku :]
A ta apteka Gemini niestety mnie nie ratuje ale poszukam innych ;)

Gdzies mi post wcielo . Musimy zmienic imie dla synka a nie mam pojecia na jakie .
Zadne Ci sie nie podoba?

reklama
Finkemma my mamy podobnie też się zdecydować na nic nie możemy. Mi podobało się Nataniel ale mężowi juz nie. Chyba będzie Kacper chociaż ja sama nie wiem czy mi się podoba to imię.

ewel, tez w piatek ide do lekarza a potem zawieźć L4 do pracy, oby pogoda nam dopisala :)
finkemma, no to powiedz mezowi ze jak wybrzydza to niech Ci pomoze a nie utrudnia ;)
Natan, ladne imie a wczesniej mialas wybrane Alex, dobrze kojarze?

Finkemma to przybij piątkę bo u nas dziecię nadal bezimienne a pomysłów już tyle miałam a moj nie i nie co do aptek to sie kompletnie nie znam :) a witaminy np u mnie są dwa rodzaje jedne z DHa a drugie bez mnie ta tableta drażni taka wielka

Tak byl Alex . Wczesniej Wiktor ale tez mezowi nie pasowalo. Wybralam kilka. Marcel, Hubert, Olaf, Alan, Kacper i z tych bedzie trzeba wybrac . Ktore wam najbardziej sie podoba?

Finke ja teraz mam ta samą rozkminke jakos podswiadomie liczylam ze jednak Paulinka i nie będzie trzeba szukać a mój szanowny małżonek do górnej części brzucha mówi Kazimierz ;) i nie chce mi pomóc z wyborem zgrywajac się ze i tak on idzie do urzędu ;) Finke a Marcel fajnie pasuje do Mirelki albo spróbujcie wybrac kilka i poproscie core o pomoc bedzie dumna ze ma w tym udział

hej
u nas zostanie chyba Karolina, synowie już mówią że będą mieli Karolinkę i ja się chyba przyzwyczaiłam.
finkemma dlaczego zrezygnowaliście z Alexa?
Mi się podoba Olaf i Hubert :-)
jutro rano idę pić pyszną glukozę, mam nadzieje że nie wyrzygam :szok:
mama dziś przyniosła mi barszczyk czerwony, także obiad już mam hurraaaaaa

reklama
Finke ja bym obstawiala tez Marcela :) Alankow u mnie 3 na podworku :)
Sylka Kazik tez fajnie a co tam u nas za pierwszym chcielismy chlopca i dla dziewuszki imienia nie bylo i M mowil ze w razie W bedzie Grazyna wrrr :)
Mi sie tylko Wojtek spodobal M tez i szukalismy czegos innego a ze nie wymyslilismy to tak juz zostanie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry